Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Pokračování béčkového "hororu" mně osobně zas až tak strašné nepřišlé, protože jsem se upřímně smál. To snad nemohli ti herci myslet vážně? Jako komedie či spíš parodie je to paráda a já smekám, ale je-li to myšleno jako vážný horor pak nevěřím Kenu Wiederhornovi, že na něčem nefrčel, když tohle režíroval.Dialogy absolutně o ničem. Klišé a hromady patosu vyditelné na každém záběru, nejbéčkovější synchronizovaná hudba co jsem kdy slyšel, triky na bodě mrazu, tak tohle je Návrat živé smrti 2 ! Sečteno podtrženo! Jako parodie - geniální - 5 hvězd, jako horor odpad! (hodně kontaminovaný!). Proto uděluji 3 hvězdy jako průměr, neboť opravdu nevím. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Ulice, kde žije Jesse se svojí rodinou byly ve skutečnosti pozemky určené k výstavbě domů. (HellFire)

Reklama

Reklama