Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shaun má za úkol celý den provádět podřadné lékařské úkoly, jelikož jeho nadřízený Mendelez mu chce dát jasně najevo, že ho ve svém týmu nechce. Jenže Shaun vezme svoji práci opravdu vážně a někomu, kdo má být už propuštěn, objedná drahá, zbytečná vyšetření. U jedné holčičky si je ale opravdu jist, že by mohla mít závažnou diagnózu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Kanee 

všechny recenze uživatele

První díl slabší, druhý poněkud lepší. Uvidíme jak se děj bude nadále vyvíjet, nevím, nekteré stereotypy mi přijdou poněkud přehnané, ale časem si zvyknu. Možná dávám plný počet přehnaně, ale beru to objetivně. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád se nemůžu rozhodnout, zda mě těší se na to dívat nebo ne. Ano, hrdina je jiný, ale seriál je jinak stejný jako stovky dalších. Vypadá to, že teď budeme pár dílů jen sledovat, jak Shaun řeší jeden případ za druhým a nebude za to náležitě odměněn. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda rozvinula příběh, který nastínil první díl: v nemocnici probíhá boj o moc a geniální posila je odstavena na vedlejší kolej.Měl jsem pocit, že se zde projevuje určitý stereotyp, který znám z podobně zaměřených seriálů, ale snad se situace zlepší. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama