Reklama

Reklama

Tiché místo

  • USA A Quiet Place (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životní partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávají tři děti. Všichni jsou zatím naživu. Velmi rychle si totiž osvojili pravidla, která začala platit po Jejich příchodu na Zemi. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a každičký zvuk přiláká jejich pozornost. A jejich pozornost pro lidi znamená jistou smrt, což záhy na vlastní kůži poznají i Abbottovi. Ti dosud jako jedni z mála přežívali i díky tomu, že je jejich nejstarší dcera Regan neslyšící, a tak pro ně byla znalost znakové řeči absolutní nutností i v „normálních dobách“. Kromě toho vyvinuli na odlehlé farmě, kde žijí, celou řadu bezpečnostních opatření, jež je mají chránit, počínaje zvukově izolovaným sklepem a konče molitanem obalenými kostkami k Monopolům. Bude to ale k bezpečí stačit? Takový život totiž připomíná tanec v minovém poli a čekání na jednu jedinou, leč osudovou chybu. Evelyn je navíc těhotná a termín porodu se kvapem blíží. A některé životní události se bez křiku jednoduše neobejdou. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Insidious posledni klic byl jeden z nejhorsich hororu poslednich mozna deseti let, co jsem navstivil v kine a jdu co se tyce hororu na vselijakou sracku. Bez atmosfery, napeti lekacek a silena herecka sestava. Ty dva klauni tomu nasadili korunku. Reakce z kina hovorili jasne, divaci se smali, pak ten sepot na konci, ze vetsi "sracku" nevideli a podobne. Prakticky, jak jsem to hodnotil, spjs se divim, ze odeslo v prubehu jen tak malo lidi.

na příspěvěk reagoval Beckett51

 (hodnocení, recenze)

Terepin , TheWhiteWolf , Beckett51

Chlapci, sice jsem posledního Insidiouse neviděl (možná právě proto, že mě jednička nezaujala a které jsem dal dvě hvězdy), tím pádem se nemám chuť podívat na ty ostatní. Co se týče A Quiet Place, tak to mě taky ''moc'' nezaujalo - ale od filmu jsem mnoho nečekal, takže to zklamání nebylo až tak velké a přirovnávat tyhle dva filmy, bych řekl, že je nepatřičné....každý ten film je z jiného soudku a řekl bych popravdě, že ani jeden není plnohodnotný horor. Některé filmy o horor ani neškrtnou a mají to v žánru. V tom mi musíte dát za pravdu.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Zajímavé, na mě úplně stejně působilo Quiet Place, kde jediná věc, která byla svým způsobem něco nového bylo téma, které bylo ale až trestuhodně nevyužité a jinak vesměs (postavy, jednotlivé "hororové" situace, psychologie,...) to taky nebylo nic, co bychom už neviděli dříve :) 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Nezajímavá, to není to co jsem chtěl napsat. Omlouvám se, chtěl jsem napsat, ničím zajímavá, ničím inovativní a jedním slovem prostě tisíckrát viděná nudná rutina, která mě už u hororů pomalu leze krkem.

na příspěvěk reagoval Beckett51

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Terepin

No právě... bylo to všechno možné, ale horor určitě ne. Ani jako komedie to vlastně nefungovalo (alespoň ne na mě). Pro mě byl ten díl naprosto zbytečný a neuvěřitelně nudný. To už první Annabelle byla oproti tomu... no řekněme ucházející. Dvojka byla třeba dobře natočená, ale stejně jako poslední Insidious...nezajímavá.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Vidíš, mně se novej Insidious líbil o dost víc. Hororový béčko, který si na nic nehraje a ve kterým si tvůrci uvědomili chyby předešlýho dílu a snažili se jich vyvarovat (a docela se jim to i povedlo IMHO). Quiet Place mi přišlo jako hroozně moc nevyužitej skvělej potenciál a celkově na mě působil spíš jako trailer na situaci ve který se odehrává, než plnohodnotnej film. Navíc to na mě ani moc nepůsobilo hororově, ale t už je asi o vkusu každýho. 

na příspěvěk reagoval Terepin, Pilda17

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Beckett51

Třeba mě :-) a ten hype okolo je dle mého právě zasloužený. Je to klenot a hlavně např. oproti poslednímu Insidious apod. sračkách co tento rok šli do kin a tvářili se jako horor, nebo jako něco napínavého, nebo jenom prostě něco, co bude stát za to.

na příspěvěk reagoval Beckett51

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

ako mne je to vlastne jedno, už som si tu zvykol na všeličo :D a vlastne som aj ja možno v komentároch raz za čas sa dakoho dotkol :D . Len som tým chcel povedať, že chápem ak sa dakto urazil, a potreboval sa ohradiť na to .. 

 

mne sa ten film páčil a napálil som mu 5*

ale uznávam ak sa to dakomu nepáčilo :) 

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

runner85

Uznávám, že to možná trochu přepískl, a mohlo se to někoho dotknout. Pravda, dalo se to napsat jinak. Ale aspoň nebyl vulgární nebo tak, jak zde v diskuzích často mnoho lidí bývá.

 

Já osobně jsem se nad tím povznesla (tak jsem asi myslela, že třeba ostatní taky).

na příspěvěk reagoval runner85

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Mně osobně film přišel nanejvýš lehce nadprůměrný a celkový hype okolo něj nechápu, ale rozumím, že jsou lidi, kterým se mohl fakt luxusně trefit do noty. 

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Jejda, tak už ho, chudáka, nechte... Zas tolik toho neřekl, ne? ;-) Nebo nemůžete překousnout, že jemu film holt prostě asi nesedl? To takhle pranýřujete všechny s rozdílnými názory??

na příspěvěk reagoval runner85

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

B.Seville

Já bych spíš místo vyjadřování volil slovo jako vyblil nebo tak. K tvému přispěvku to sedí daleko více.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

buliban

:-D

Bezva, tak aspoň něco pozitivního ti film přinesl. ;-D Taky se u některých diskuzí můžu smíchy potrhat. :-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

né nezměnil sem se a ty také ne. Já nemám hubu, já mám pusu a ano tu mám v pořádku.  

 

https://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/768/159768491_59a9e5.jpg

 

https://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/484/159484599_b8fb2b.jpg

 

https://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/768/159768667_b3247c.jpg

 

https://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/484/159484600_d63b4f.jpg

 

https://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/767/159767366_b13365.jpg

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

vyhrožuješ dotyčnému smrtí a zabitím jeho rodinných příslušníků. Nemyslíš, že už to trochu přeháníš?? Že tě huba nebolí, ty sráči jeden.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

protože seš pokrytec, kterej tady má dvojí metr, ty můžeš všechno, ale když to zkusí někdo jiný, tak ho zavalíš vlnou urážek nejhrubšího zrna, vyhrožuješ dotyčnému smrtí a zabitím jeho rodinných příslušníků a taky seš naprostý idiot. Potřebuješ ještě něco ?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já nemůžu za to, že si umím udělat čas, na filmy/seriály a že je pak hodnotím, komentuji a následně svoje recenze dávám do světa. O tom je diskuze víš, která má být otevřena názorům, já taky musím přetrpět názory některých jedinců a nedělám kolem takový hluk. 

Související novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (více)

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

02.11.2022

Jak začala mimozemská invaze, která v původním filmu Tiché místo sloužila coby pozadí pro události okolo přežívající rodiny Johna Krasinskiho a Emily Blunt? To se dozvíme v chystaném spin-offu A… (více)

Reklama

Reklama