Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě nebyl tento film špatný, ano, měl chyby, ale který film je nemá? Co bych na něm pochválila? Určitě námět, ten se povedl a měl něco do sebe, stejně tak výběr postav, všichni se k sobě výborně hodili a báječně se doplňovali. Reese ztvárnila svou roli výtečně. Film nepostrádal vtip a místy se objevila i nějaká ta romantická scéna. Co filmu vytknout? Tak těžko říct, určitě mu něco chybělo, postrádal jiskru, šmrnc. A nebylo by od věci trošku rozvinout scénář, přidat víc napjatějších okamžiků, trošku něčeho, co by film rozjasnilo nebo prozářilo. Pokud se však trošku zamyslím, myslím, že se celkem povedl a řadit jej mezi průměr nebudu. Doporučení jen pro ty, kteří se na něj opravdu podívat chtějí. Třeba moje hlavní motivace k dokoukání byla Reese, nevím, jestli bych se na film podívala, kdyby v něm nehrála. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Reese je vážně kočka. Tento příběh jsem si dokázala představit a bylo to celé takové krásně prosvětlené a teplé tím prostředím LA a ráda bych v takovém domě nějakou domě žila. To mě na tom zaujalo - že mě to vtáhlo a jelikož jsem se chtěla podívat na něco "lehčího", myslím si, že to byla správná volba. Ale jinak jsem tam zachytila i skvělé poznámky o tom věku, poznatky co a jak s tím a také jaký je tam rozdíl mezi tím, když starší žena potká mladšího muže...Jako pro pobavení film ano - ale nic hlubšího z toho nevyleze... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Český překlad názvu filmu, v divákovi vzbudí očekávání, že se bude jednat o standardní romantiku, ale v tomto případě tomu tak není a vztahy se zde řeší jiným způsobem, než je tomu u podobných filmů zvykem a vlastně to ani moc romantika není. To ale neznamená, že se jedná o špatný film, právě naopak, jen si divák po skončení filmu, nevzpomene, jak vůbec začal. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reese 18 let po VNZ (Cruel Intentions) překvapivě pěkná. Když scénáři odpustíte to násilné nalámání příběhu "tak aby to pak dávalo smysl", totiž že párty dopadne že benefits berou všichni, dá se na to koukat. Michael Sheen je spíš jouda a u mě ho zachránilo, že trochu vypadá jak Lexa Pyško, z trojice co ještě ukazuje občanku je nejsympatičtější Jon Rudnitsky (postava George), slizounem pak Pico Alexander. Lola Flanery je velkým příslibem pro budoucnost, tahle holčička bude jednou hodně dobrá herečka. Mít takovej bejvák, tak just dělám airbnb ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama