Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hallie Meyers-Shyer dokázala do svojho filmu pritiahnuť veru kvalitných hercov, no keď je raz scenár podpriemerný, tak to už je ťažko zachrániť. Ten scenár s bezduchou zápletkou zosobnenou trojicou sebavedomých a excentrických mládencov veru nemal moc predpokladov na úspech. Neviem ako vám, ale mne išli parádne na nervy, no predovšetkým prehnane ambiciózny Harry, ktorý bol presne takým typom človeka, akých jednoducho nemusím. Tí ostatní dvaja (George a Teddy) boli ešte ako tak znesiteľní. Tak či tak, najsympatickejšou postavou celého filmu bol Austen. No film ako taký ma v podstate ničím extra nezaujal. ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující záběry na smějící se lidi u stolu nám jako měly ukázat štěstí, nebo se jim jen nechtěl vymýšlet scénář....? Nejlepší na filmu je úchvatný interiér domu a zahrada hlavní hrdinky. A na Reese se koneckonců taky dívalo dobře, což se ovšem nedalo říci o jejím mladém milenci. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky zvlastny mix dramy, romantiky so stipkou komedie o jednej styridsiatnicke, ktora sa tesne pred roozvodom zapletie s mladikom, ktory sa s dalsimi dvoma kamaratmi snazi presadit u filmu. Linia ohladom filmu mi tam vôbec nesedela a pripadala mi naviac. A ta romanticka linia tiez prilis nefungovala. Reese Witherspoon vyzera v tomto filme dost staro a ten mladik prilis sympaticky nie je. Ani to medzi nimi prilis neiskri. Takze najväcsim plusom bolo, ze tam neboli ziadne trapne sceny, ale vo vysledku to bola velka nuda. 4/10. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama