Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože Home Again v rámci žánru nepřináší absolutně nic nového, či ojedinělého, tak já jsem s daným výsledkem velice spokojený a musím ho označit za velmi příjemnou podívanou, za což lze vděčit především vážně sympatickému obsazení, v čele s Reese Witherspoon, kterou normálně vůbec nemusím, zde je ale skutečně více než snesitelná, nezaostávají ale ani všichni tři kluci, stejně tak jako dvě malé děti a samozřejmě i Michael Sheen, u kterého je jen škoda, že nedostal větší prostor. Zápletka pak není nikterak zvláštní, nicméně má spád, nenudí, ovšem celému filmu opravdu zásadně prospívá prostředí, ve kterém se odehrává, tudíž Los Angeles a především postavy jsou vesměs spjatí s filmem, takže toto považuji za opravdu velké oživení. Odpustit v tomto případě dokážu i klasické hollywoodské idealizování americké společnosti, kde opět všichni působí tak obětavě, ochotně a vstřícně, že tomu snad nemohli věřit ani sami tvůrci, stejně tak jako dokážu i přehlídnout, že zde nikterak přesvědčivě nefunguje ani vtipnost, ani romantika, ani dramatičnost, i přesto všechno ale opakuji, zpracování tohoto snímku je natolik sympatické a příjemné, že všechny zmíněné nešvary dokážu tentokrát prostě tolerovat. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Reese vo svojej krásnej romantickej polohe aj v štyridsiatke, vo filme aj naživo, no film je taký, že No, počkaj zajac. A nechytá ho vlk, chytá ho Reese. Hoci sa tvári trocha že nechce. A nakoniec to vyšumí aj tak do stratena, lebo záver je neurčitý ako pohlavie B-Complexa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky zvlastny mix dramy, romantiky so stipkou komedie o jednej styridsiatnicke, ktora sa tesne pred roozvodom zapletie s mladikom, ktory sa s dalsimi dvoma kamaratmi snazi presadit u filmu. Linia ohladom filmu mi tam vôbec nesedela a pripadala mi naviac. A ta romanticka linia tiez prilis nefungovala. Reese Witherspoon vyzera v tomto filme dost staro a ten mladik prilis sympaticky nie je. Ani to medzi nimi prilis neiskri. Takze najväcsim plusom bolo, ze tam neboli ziadne trapne sceny, ale vo vysledku to bola velka nuda. 4/10. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Čím starší, tím lepší. Reese Witherspoon zraje jako víno, od dob Pravý blondýnky jsem jejich filmů moc neviděl a ani nevím, kde se u mě vzal tenhle, ale byl to strašně sympatickej výkon. Zničehonic se u ní doma objeví 3 kluci a z jejího stereotypu se stane skoro až rodinná idylka. Jsem strašně rád, že se to nezvrhlo v boj o Reese, ale naopak to působilo celkem přirozeně a příjemně. A i když se objevil její manžel, tak se to taky nepokazilo, čehož jsem se obával. Díky tomu se to nedostalo někam do odpadu a stane se z toho koukatelná, mírně romantická komedie. Dokonce aniž by došlo k emocionálním scénám, tak i slza ukápne. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno