Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Recenze (121)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pseudoparodie, která se snaží stát na tom, že opakuje a zlehčuje formule romantických komedií, aby je nakonec jen přijala za své. Cynická hlavní hrdinka, která nevěří na lásku (i kvůli tomu, jak vypadá), se propadne do klišoidního New Yorku, kde si má vybrat mezi "okouzlujícím" milionářem a nejlepším přítelem. Má k ruce stereotypního gaye, voice-over a příhodné montáže. Jenže Natalinino zhrození nad cukrkandlovým světem trvá jen chvíli, pak se nechá unášet "snem každé ženy", aby si i v reálném světě uvědomila, že se musí otevřít světu a lásce. U.G.H. Je to nadmíru únavné, když vám cpou romanci do chřtánu i ve filmu, který si z nich má utahovat. Nicméně Rebel Wilson nemůžu upřít snahu to ustát s grácií, levnějšímu Hemsworthovi to, že se snaží být nad věcí, a psíku Baxterovi to, že na to hodil bobek. Mám to stejně. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem oddechovou komedii, u které se pobavím a nemusím u toho přemýšlet. Tohle je přesně ono. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný hubeňour, tak jsem ráda za herečky jako je Rebel Wilson, která ukazuje, že i holka krev a mlíko může mít svůj vlastní romantický příběh. Je to jednoduchý příběh, který jsme viděli už několikrát, ale námět je zajímavý a originální za což dávám palec nahoru. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blbý, až to bylo geniální. Hlavně ty detaily v "zromcomovaném" New Yorku (Litle Cupcake Bakery FTW!) ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho to bude poriadne blbosť ale náhodou ja som sa celkom zasmiala. Paródia ktorá si robí srandu z romantických komédií a z ich klišé. Why not. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

...převrácená romkom, kterou dusí nechuť zajít ještě trochu dál a nakonec skomírá na vysmívaná pravidla.... Rebel slowmo run je top.... a Rebel je garáž.... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Chápu že Liam není jeho bratr a občas musí vzít takovéhle béčkové filmy, ale on by zas tak špatný herec nebyl. Tohle byla ale totální kravina i když první čtvrtina filmu docela ušla. Zbytek byl ale fakt utrpení. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si umí krásně dělat srandu sám ze sebe. Rebel Wilson je skvělá a do role se totálně hodila. Celý snímek neurazí a ani pčíliš nenadchne. Jednorázová podívaná dobrá a víc bych se v tom nevrtala. :) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, to byla taková kok*tina :D až to bylo skvělé :D Na tento film je opravdu potřeba nahlížet jako na jeden veliký bizár, kdy je tam všechno vygradované do nejvyšších levlů a všechny ty typické romantické slátaniny jsou tu na jednom místě :D Myslím si, že Wilson se do toho skvěle hodila a užila si to na maximum :) Je to fakt pakárna, která mě ale dost pobavila :) Na závěr - já nejsem zastáncem romantických komedií :D Vidím tak 1 za rok :D ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit nápad a některé užité vtipy na romantické filmy, které nejsou mým šálkem kávy. I přes tyto klady, se však jedná o průměrnou romantickou komedii. Potenciál byl tedy velký, ale jak to většinou dopadá, tak nevyužitý. Mimo to Rebel Wilson jsem nějak nepřišel na chuť. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro blondýnky a ženy co si umějí dělat legraci samy ze sebe, být nad věcí a mít k tomu originální komickou postavu. Rebel Wilsonová, díky a opovaž se cokoliv na sobě měnit. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Rebel Wilson je slušná komička, ale že utáhne i romantiku, to bych nečekala. 60% a klidně si to zítra pustím znovu. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. Ale herecký obsazení fajn, Pitch Perfect mě zkazilo. Dala bych dvě hvězdy nebýt toho tanečního čísla na závěr. :D ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ve stylu filmu Vykolejená, další těžkotonážní obrněné vozidlo, nebo neřízená blonďatá střela chcete-li, se po úderu do hlavy probudí do nereálného světa. Komedie je to poměrně vtipná, jelikož v imaginárním novém romantickém světě jsou všichni uhlazení, free a happy, kdežto náš Pandur je celkem hovado a navíc veškeré nadávky vypípává jakási neviditelná cenzura. Na konci je klasická otočka typu "nakonec jsem našla sama sebe bla bla" a všichni jsou hepy jak grepy..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl až doposud zvyklý na Rebel Wilson jen jako na herečku vedlejších komediálních rolí, ovšem prakticky pokaždé na sebe dokázala strhnout takovou pozornost, že zcela zastínila ostatní postavy, a to včetně těch hlavních, takže jsem byl docela zvědavý, jak si poradí ve filmu, kde tou hlavní postavou bude právě ona. A když tedy pominu film samotný, tak ona zde svůj komediální talent a výraznost skutečně potvrdila a právě rozhodně ona je hvězdou této podívané. Co se ale týče tedy filmu, tam už to taková sláva není. Co se mu tedy určitě nedá vytknout, je poměrně originální námět, kdy jde vlastně o takový film ve filmu, nicméně celkově to působilo takovým dost kostrbatým, z prstu vycucaným způsobem. Ono je to ale i docela dost těžké takhle hodnotit, neboť se to celé dá tak trochu považovat i za parodii samo na sebe, kdy tu tvůrci záměrné zesměšňují klasické romantické postupy a prvky, zároveň jich ale i maximálně využívají od prvních do posledních minut, takže ve výsledku pak nelze ani říct, jestli to bylo tak chytré, anebo naopak úplně blbé. Jinak tu ještě dost nečekaně, zvlášť ke konci, překvapily funkční emoce a humor tu pak zcela výhradně obstarává právě především Rebel Wilson, kdy jí ale ještě i docela slušně sekunduje sympatický a vtipný Adam Devine, zbytek obsazení je ovšem slabší, a především Liam Hemsworth tu jasně dokazuje, jak moc daleko má do svého bráchy Chrise. Celkově se to dá tedy ale asi brát jako docela zábavný úlet, který to u mnoha diváků bude mít ale velmi těžké, neboť ačkoliv rozhodně nejde o klasickou romantickou komedii, tak zároveň disponuje naprosto vším, čím klasické romantické komedie disponují, já se ale každopádně bavil, a opakuji, Rebel Wilson je skvělá komička a jen tak na okraj, je sice vážně hodně při těle, ale opravdu jsem nečekal, když si jí vzali vizážisti do parády, jak moc je pěkná v obličeji. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Vřískot pro rom-com. Hlavní aktérka na začátku taky posměšně vyjmenuje všechna klišé romantických komedií, aby nakonec dělala přesně totéž. Nebýt těch hudebních čísel, byl bych spokojenější. Asi první role, kde mě nesrala Rebel Wilson. Překvapivě snesitelný byl i Adam Devine. ()

Reklama

Reklama