Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Už jsem začínal věřit, že nějaká inkontinence v mém případě nehrozí, ale co mi tvůrci naservírovali - to bylo něco fantastického. Znovu se zopakuji. Žasnu nad tím, jaké tváře se podařilo k účasti ukecat. Zejména jsem byl příjemně zaskočen z "anonymního" infromátora, který neměl nejmenší chybu. Jsem rád, že tvůrci nezkopírovali koncept předchozího výtečného dílu, nýbrž se vydali novou cestou, která byla snad ještě o chlup lepší. Znovu koňská dávka parádního a trefného humoru, který nikdy neomrzí. Moc děkuji za prodloužení života a rozkmitání bránice a budu se moc těšit na další díl. Vhodných sportů je nekonečné množství. [91 %] ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi by bylo fér dát víc než dvě hvězdičky, jenže to už tak bývá, když má člověk po sedmi dnech v pekle vysoká očekávání, a ta nejsou splněna. Za celou dobu jsem se jen dvakrát zasmál nahlas, a to je prostě na takovouhle věc málo. Za pozornost tu rozhodně stojí cameos - je jich tu jak hub po dešti a jsou to často herci, které mám rád, a přitom jsem je neviděl, ani nepamatuju. Třeba Jeff Goldblum, Kevin Bacon, Dolph Lundgren (!!), Danny Glover, nebo Julia Ormond. Paradoxně nejslabší je pitvoření Andyho Samberga. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně tu mám tu samou výhradu, jako u 7 Days in Hell a to že se tu až přespříliš tlačí na pilu co se sexuálních narážek týče. Fakt je taková legrace, když čouhá cyklistovi z trenek péro? Ale jinak je to zase prča, která si utahuje snad z nejzfetovanějšího sportu na planetě. I tady se podařilo splašit plejádu známých tváří na čele s Lancem Armstrongem, který tohle nejspíš dostane ještě pořádně sežrat. Jsem zvědav, co si vezme Szymanski na paškál příště. 80% ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Koukl jsem se kvůli Jeffu Goldblumovi, a tak jsem se ani nekoukal na obsazení a to teda bylo něco... John Cena, Lance Armstrong, Orlando Bloom, všichni byli super. Dobrá komedie na dobré téma, ale na mě byl někdy humor až moc šílený :D Nejlepší hláška: "This was not the French new wave. It was the French news wave." ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí počin "7 Days in Hell", je i Tour De Pharmacy naprosto šílenou a geniální komediální záležitostí, u níž budete po celou délku "řvát" smíchy. Sešlo se zde totiž tolik známých tváří, které se tak sympaticky shazují, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak. Začínám být vážně zvědavý do čeho se trio Andy Samberg, Murray Miller a Jake Szymaski pustí příště! ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama