Reklama

Reklama

Earth: Den na zázračné planetě

  • Česko Země - Den na zázračné planetě (více)
Trailer 1
Dokumentární / Rodinný
Velká Británie / Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit. (Aerofilms)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (90)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený dokument plný dechberoucích záběrů a poznatků ze zvířecí říše, který nabízí divákům pohled na jeden den ze života těchto úžasných tvorů, kteří nepřestanou člověka překvapovat, ať už jejich zvyklostmi, jedinečností či téměř každodenním bojem o holý život. Tvůrcům a kameramanům patří moje hluboká poklona a obdiv! Zkrátka velmi povedený devadesátiminutový exkurz do vzdálených i blízkých krajin, který je pastvou pro smysly. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pekný relaxačný film, ktorý nemá príliš rýchle tempo. Je to výber toho najlepšieho z Planéty Zem, takže je to všehochuť bez konkrétnej témy. Problém som mal len s tým, že som už všetky scény videl v iných epizódach a bolo to ako vedieť vopred rozuzlenie kriminálky. Ale rád som videl, že svetielkujúce huby sú skutočné a nie sú len v Avatarovi. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

V žádném dalším životě nechci být tučňákem uzdičkovým!!! Ani samičkou, ani samečkem! Jasné? Děkuji. :) Tradičně nádherný dokument z produkce BBC, který jsem měla možnost vidět před časem v kině v originálním znění, ale dneska jsme si pustili verzi s dabingem Ivana Trojana a to je taky čistá paráda! Souboj žiraf, útěk malých leguánů před užovkami, lenochod, který plave za svoji milou... Pecka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $81,345Tržby Celosvetovo $12,851,540▐ Tak trochu podraz, lebo je to prevažne výber tých naj záberov z ostatných dokumentov BBC. Časť z nich som videl takže som mal repete ale príjemné! Dá sa na to pozerať stále, sú to úžasné zábery. /90%/ ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Děkuji Aero Films, že jsem byl mezi vyvolenými a mohl zažít předpremiéru v příjemném prostředí Bio Oka. Ivana Trojana mám jako herce rád, ale příště bych prosil s původním zněním. Zážitek z filmu totiž není tak enormní jako u Planety Země II, kde ho dabuje D. Attenborough, mimojiné bývalý manažer BBC. Většinu příběhů, především těch povedených, jsem už znal právě ze zmíněného seriálu. Lenochod a vábení.. Hadi vs. ještěři, z čehož mi šel mráz po zádech.. Neskutečnej zážitek bych ale připsal především teamu, kterému se povedlo natočit “vodní jednorožce”, dosud né moc známé savce. Pokud to mám shrnout, jedná se o takovej RECAP spojený s bonusovým materiálem. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrci natočili přes 60TB dat (přes 12 765 DVD). Ty se „sestříhali“ do současného filmu za 3 roky. (Will_X)
  • Při natáčení se nikdy nestalo, že by jakékoliv zvíře na štáb zaútočilo. (Will_X)

Reklama

Reklama