Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Princezna Bean chce zachránit Zemi snů před zlobou královny Dagmar. V cestě jí ale stojí matka a proroctví, podle kterého Bean zabije někoho, koho miluje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

fikee 

všechny recenze uživatele

Závěr Rozčarování určitě není to úplně nejlepší co seriál předvedl, ale je to závěr konečný a definitivní a to je po všech těch zmrtvýchvstání co říct. Nemá cenu rozebírat co se stane a nestane, kolik špatných a dobrých vtipů uslyšíte a uvidíte, tohle je prostě ta poslední pařba s Bean, Lucy a Elfem s epickým finále a poctivým epilogem. ()

Moor8 

všechny recenze uživatele

Za mě opět série nic moc. Zbytečné běhání z místa na místo, spousta dějových linek, které působí spíše jako vata. Ani jednou jsem se nezasmál a zmizel i ten sarkastický podtón. Prostě to úplně ztratilo ducha prvních dvou sérií. Závěr taky pěkně na nic. Spoiler Zlo je sice poraženo, ale ne tak úplně. Všichni se vzdávají nesmyslně koruny, až skončí u služky. Haló a co Derek?! Pak každá postava dosna krátkou scénu, jak to s ní dopadlo, jako by to nezvládli udělat pořádně v průběhu děje. Prostě odbyté. Konec Spoileru. No samozřejmě přibyl woke, takže z hlavní postavy je lesba a na konci jsou dvě gay svatby. Což vysvětluje i ten úpadek kvality seriálu. ()

Reklama

Scaevola 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff... tvůrci se rozhodli vyložit všechny karty, které si ještě šetřili, a přišli s geniálním nápadem (a to není ironie), že pět řad je až dost. Finále tím získalo nečekanou údernost, uzavření většiny zápletek dává smysl, a dokonce i nějaké ty sebemrskačské a satirické vtípky se povedly. Závěr sice nezdobí tolik úmrtí, kolik bych jich v animovaném seriálu čekal, ale závěr je snad opravdu závěrem a z něj si odnáším příjemný pocit patřičně epického, byť velmi trhlého dobrodružství. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední štace trochu ujetého středověkého dobrodružství je konečně za námi, už během 3. i 4. řady jsem si říkal, že mám dost, že už tvůrci přešlapují na místě a že už mě irituje vývoj i u postav, které jsem měl kdysi tolik rád. Animáky s přesahem pro dospělé miluju a klidně budu rád, když se Groening a spol uberou zase někam jinam, ale zde už jsem dokoukával z ryzí povinnosti. Za doprovodu velmi omezeného množství vydařených džouků. [viděno na Netflixu] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabší čtvrté sérii se Rozčarování vrátilo do starých kolejí a opět nabízí fajnovou zábavu. Příběh který v předchozí sérii úplně nefungoval pokračuje, ale asi tvůrcům došlo, že to musí trochu učesat a tak je to podstatně přehlednější a jako uzavření a rozloučení s postavami je to úplně ok. I humor se vrátil a i když ho mohlo být víc, nejednou sem se s chutí zasmál. Vyloženě chybět mi tenhle seriál sice nebude, ale pořád je lepší než to co posledních deset let předvádí Simpsonovi…70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Zlá Bean je zde nazvána Xenou, což odkazuje na stejnojmenný seriál. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama