Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (206)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží komedie, která pobaví takřka úplně stejně, jako hodokvas strávený ve Velké síni s Fredem a Georgem Weasleyovic. Film odlišuje od ostatních podobně debilně zaměřených komedií primárně casting, který Araba a blondýnu obsadil pro dané účely dokonale. Víc komedií s přidanou hodnotou definitivně neuškodí. 72 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $91,244,913, což je 7,60 násobek rozpočtu ()

Garson 

všechny recenze uživatele

MANŽEL NA ZKOUŠKU je takové pozdní dvojče již slavného filmu PŘES PALUBU ve kterém tenkrát Goldie Hawn a Kurt Russell vedli dočasně společně domácnost a starali se o děti.Rozdíl mezi původním filmem z roku 1987 je hlavně v rozdílném chování k zachráněnému jedinci.Kurt Russell na můj vkus tenkrát projevil více vřelosti k nalezené zbohatlici zřejmě proto že to byla i ve skutečnosti jeho partnerka a proto to bylo tak autentické kdežto v tomto filmu Anna Faris nechala svého dočasného nalezeného manžela spát v v garáži s pet lahví místo záchodu a ta srdečnost mi tam prostě u ní chyběla.Jinak v mnoha věcech byl tento film propracovaný,ale...Snímek PŘES PALUBU byl o krapet lidštější. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Overboard je zcela neskrývaný remake stejnojmenné komedie z roku 1987 s Kurtem Russellem a Goldie Hawn, jen s tou obměnou, že zde oproti originálu ztratil paměť muž, zatímco v původním filmu to byla žena. Jinak se to ale veze ve většině ohledech na velmi podobné vlně, princip a pointa filmu je pak dokonce naprosto totožná, tudíž kdo viděl ,,starý,, Overboard, tak tato verze ho rozhodně ničím nepřekvapí, i když popravdě, ono se jedná stejně o ten typ filmu, který je předvídatelný v každé minutě od úvodních až po závěrečné titulky, takže je to v podstatě asi i jedno. Nicméně, nejdůležitější pro úspěch tohoto filmu, a to si dovolím tvrdit, že tomu tak bylo i u původní verze, je obsazení, které se opět povedlo na výbornou, a to především díky opět naprosto dokonalému Eugenio Derbezovi, který tu potvrdil svou komediální extratřídu, navíc je to obrovský sympaťák a veškerý film si prakticky krade sám pro sebe, i když tedy musím uznat, že ani Anna Faris tu tentokrát není až tak mimo, ale pravdou zůstává, že jí pořád moc nemusím. Každopádně tahle ústřední dvojka tu ale prostě působí opravdu příjemně, šlape a film díky nim žije a baví. Kupodivu mě ale krom nich oslovilo i jeho celkové zpracování, které je takové sympaticky odlehčené, zábavné, nenudící, a co se týče humoru, tak tvůrci na něj zbytečně netlačili, což se nakonec ukázalo též jen ku prospěchu věci, pěkně to pak i ubíhá, takže se ve výsledku zkrátka jedná o nenáročnou jednohubku, které se tedy dá určitě mnohé vytknout, ale proč to dělat, tohle je natočené pro radost a odpočinek, a to svůj účel splnilo. Film na velmi pěkné a silné 2*, za Derbeze ovšem dávám jednoznačně ještě jednu navíc :-). ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak romantická komedie, spíš pohodová rodinná komedie. Na romantickou komedii to nemá celkem žádnou gradaci - je hodně vidět, že režisér dělá spíš seriály než filmy, protože je to dlooouhá série příhod, ne klasický celovečerní film. Ale motiv latinskoamerické menšiny je zajímavý a neotřelý, vytváří prostor pro spoustu dobrých vtípků a Eugenio Derbez je taky super. Byla jsem ráda, že tvůrci obsadili mexického herce, protože filmu dodal novou příchuť, už jenom tím, že to není hezoun, má přízvuk a originální způsob projevu, nemá americké manýry. Anna Faris mu úplně nestačila, ale jinak se k němu skvěle hodí, takže jsem neprotestovala. Škoda jen, že jsme víc neviděli nádherné lesnaté tichomořské pobřeží Kanady (tam se film natáčel). Ale protože se velká část filmu odehrává na pláži a na lodi, můžu ho doporučit celé rodině o nějakém dlouhém zimním večeru pro navození příjemné letní nálady. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Napriek tomu, že sa jedná o remake Overboardu spred 30 rokov, tak to pôsobilo vcelku sviežo a omladene. Už len fakt, že tentokrát je to v obrátenom garde (strata pamäte u rozmaznaného narcisa) z toho robí čiastočne autonómny film, ktorý má so svojim starším predchodcom rovnaký akurát tak základ a pointu. Eugenio Derbez opäť raz zabodoval, a zatiaľ väčšina filmov, kde hral hlavnú rolu, ma skutočne bavili. Ten herec má jednoducho taký dobrý feeling. Scenár ma bavil, dokonca aj ako komédia to bolo obstojné (a to mám pri komédiách veľké nároky), akurát niektoré scénky boli zbytočne prehnané a chýbal im dôvtip. Ale inak ako oddychová komédia určite nad hranicou priemeru, kdesi na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. Samozrejme, až na úroveň originálu to nesiaha (tomu som dal 4*), takže v tomto prípade ostanem pri troch (ale aj to je pri remaku celkom úspech). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)

Reklama

Reklama