Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

V pokračování anime Overlord (2015) se opět setkáváme s Momongou, bývalým hráčem kdysi populární online hry Yggdrasil, který byl přenesen do tohoto herního světa a který se následně rozhodl ho ovládnout. Momonga si uvědomuje, že podmanit si celý zdejší svět nebude jednoduché a navíc se ukázalo, že zde stále existují mocní nepřátelé, prastará magie a předměty, které by mohly vše, o co se snaží, lehce ohrozit. Momonga se však rozhodně nehodlá vzdát a poté, co se mu podařilo zabezpečit své zázemí a připravit si výhodnou výchozí pozici, se jeho pohled upírá na sousední říše a kmeny... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

3. serie bude určitě, ohlášena je na červenec 2018

 

Co se týče druhé série, byla utahanější než první, sám jsem byl po prvních pár dílech skeptickej, ale určitě se nic nepřekopalo :D ani styl a ani postavy a finále nakonec bylo decent.

Předpokládám, že třetí série se bude nést ve stejném duchu, jako druhá, muselo to sklidit vcelku slušný úspěch, když už MADHOUSE se chystá na třetí sequel tohoto titulu, což se jen tak nestává. Jsem zvědav

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Aká dráma? Je to to isté, čo prvá séria: Banda kreténov vo svete, kde sú voči ostatným OP ako sovietske tanky vo WarThunder. Len tentokrát sa to opäť sústredilo zase na iné postavy Nazariku, aby sa mohli "predviesť". Ano, dejovo je to menej zaujímavé, ale nejaká citeľná zmena v prístupe, atmosfére a podaní tam nie je. 

Mimochodom, podľa MyAnimeList, 3. séria bude možno rovno v lete.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pane bože co z toho udělali za nebetyčnou kravinu? O_o Tohle je snad ještě horší pokračování než byli Titány! 

A to jsem Titány neměl rád ani jako origin.... Jak se do toho začali srát lidi... šlo to do kopru. Jasný odpad nebudu váhat. 

Naprosto nesmyslné překopání stylu, děje a postav... CO TAM U ĎÁBLA DĚLÁ TO DRAMA??!!!!! další dokonale zabití dobrého anime... smutné. 

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Echelon1

Přečetl jsem si, jak by tato série měla skončit (anime jede velmi věrně podle předlohy) a pevně doufám, že budou další  série...

Protože sama předloha má totiž rozhodně co nabídnout, v příštím díle má být bitva Pleiad, těším se, jak se holky budou řezat mezi sebou...

A Sebas ještě neskončil, jen doufám, že velké finále co ho čeká nezvládne pouze za 10 sekund a trochu se (ne)zapotí...

na příspěvěk reagoval Echelon1

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Dnešní díl velmi akční, na tu scénu s rukou jsem těšil a pobavila...,Entoma Vasilissa Zeta rozhodně nezklamala !

Sice jsem věděl, že Sebas to bude mít s únosci jednoduché, ale až tak snadné...10 sekund, víc jim nedal.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Akira777 , scartino

Mně se to líbí, nevadí mi, že je to v pomalejším duchu, nicméně v této sérii nechávají představit obří kvantum postav a mnohé z nich mají jen minimum prostoru... Dokonce série se zápletka nedá rozplést, zvlášť po dnešním dílu, který toho moc nevyřešil. Jen doufám, že jsi sou tvůrci jisti, že jim dovolí další řadu - nesnáším otevřené konce!

Jen pro info., nevíte někdo, kdo je Inberun? Je to to děvče s Rubikovou kostkou v první epizodě? 

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Ano, první Overlord byl v uplně jiném duchu, nemužeš se divit, že někoho to bavit prostě nebude, pokud budu chtít atmosférické anime, které není napěchovano akcí, tak vyhledám trochu jiné anime než "action/fantasy", např. Shinsekai yori je výborný příklad. Měním na 3* jen díky panu Sebasovi, který se úkazal konečně v plném světle

na příspěvěk reagoval Gallienus

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Nud ajo... leda pokud potřebuejte anime jako je Boruto nebo SAO, tohle vsází na atmosféru a na postavy. Jo to oblíbený holt nikdy nebude.

na příspěvěk reagoval Gallienus

Reklama

Reklama