Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Jako komedie na odreagování je to fajn, lehce nadprůměrné. Příběh se průběhem zamotává a rozmotává. Jsou zde scény, které zde vůbec nemusely být, ale moc jich tu není. Celkově je příběh lehce nadprůměrný. Kdyby se celý příběh netočil kolem psa, tak věřím, že by byl i podprůměrný. Prostředí Kalifornie je nádherné. Postavy jsou zajímavé a až na vyjimky dobře napsané (většinou jsou ty vyjímky vedlejší postavy). Na to, že je to komedie jsem se mockrát nezasmál, možná vůbec. Hercům jejich role sedla, jde vidět, že si opravdu dali záležet, aby se do svých postav vcítily. 6/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nahý Willis na skateboarde nemal chybu. Tu je vidieť kde je až ochotný zájsť a že v jeho veku si lepší film jednoducho nevyberie. Kiežby som sa mýlil, ale teraz späť k filmu. Zápletka dosť sklamala, rovnaká ako pri johnovi wickovi, pes.. tento ale prežije. známe postavy z iných komédii potešili. Aj celkovo ako akčná komédia sa mi to pozdávalo. 4* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená letní komedie, které paradoxně ublížila postava Bruce Willise v hlavní roli, protože od takového herce očekáváme něco trochu jiného, jaksi charakternějšího. Ale cožpak život je o tom, že chceme pořád to samé? Bruce Willis to dobře ví, a proto si v 62 letech byl ochotný strčit pistoli do prdele, zatímco fanoušci slova "odpad" si ji strkají akorát do pusy. Já osobně se bavil, pouze má přítelkyně konstatovala, že ten kaskadér, který místo nahého Bruce jezdil na skejtu, mohl mít o něco hezčí zadek. Podle mě mohl mít o něco hezčí hlavně ten skejt. Jinak Jason Momoa jako hodnej bad ass byl naprosto dokonalej. A John Goodman se svým pohledem smutného morčete rozhodně nenechá chladné žádné srdce, které se chce smát i brečet zároveň. Film určitě doporučuji. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ach jo, natočit s takovými herci takovou sračku, to je prostě smutné. Bruce Willis v poslední době natáčí kraviny, ale John Goodman si tohle nezasloužil, i když jeho postava je tradičně dobrá. Protože on je dobrý. Ale Jason Momoa nudný, Adam Goldberg nevyužitý, Famke Janssen ani nemluvím. A hlavně, celé je to jen trapné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno