Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Franki69 

všechny recenze uživatele

Ne každýho tyhle filmy baví...mě teda moc a užil jsem si i vrásčitého Bruce Willise na skejtu s plandajícím šourkem nebo v ženských šatech v buhvíkolikátém zpracování zápletky krimikomedie, v který je každý tak trochu šmejd, příběhy jejich leváren se vzájemně proplétají a každej z hrdinů uzavírá krátkodová spojenectví s jiným hajzlíkem, aby ho vzápětí přechytračil. I když by se to chtělo tvářit jako něco od Guye Ritchieho, spíš se tu servíruje třeba klon Buď v Klidu (Be Cool). Takže s chutí do toho, ale připravte se nejen velkého B.W. kterej se snaží občas viditelně ze všech zbývajících sil, ale taky na odkvétajícího Johna Goodmana, hispánského dealera Jasona Momou a plejádu drobných cameo rolí se známými obličeji. Všichni brutálně přehrávají a necelých 90 minut letí bezmála videoklipovým tempem k závěru, kterej čekáte. A proč ne, máme tu jednu z nejlepších akčních jednohubek posledních let, byť už trochu dýchavičnou. A to všechno v krásných exteriérech kalifornského Venice Beach, které hrají samy o sobě. Nemám pocit že jsem viděl něco nezapomenutelného, ale rozhodně se podívám ještě alespoň jednou. Dávám 80% a lituju, že jsem se skejtování ve svém životě nevěnoval víc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo nikdy vzniknout. Nevím, jestli se Bruce a John nudí nebo potřebovali nutně peníze, ale do toho by nevlezl ani ten nejpitomější herec na světě, proto mě překvapuje, že oni dva do toho šli. Za prvé nic světoborného nepředvedli, za druhé příběh stojí za velkou bačkoru a za třetí Bruce už prostě není žádný hezký mladík, takže jeho polonahé scény byly spíše mučení. Jedna hvězdička za Jasona Momou, kterého jsem vůbec nepoznala a alespoň něco předvedl. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nenadchne a ani neurazí, zdejších 43% je spíš k smíchu, protože film je to dobrý se skvělejma momentkama i hláškama, plejádou známých herců v epizodních roličkách kteří perlí a hlavně Jason Momoa jako dealer Spyder je naprosto boží. Coeni to nejsou ani z poloviny i když se bratři Cullenovi je snaží kopírovat jak jen můžou, ale mě Coeni stejně nikdy nebrali až na jeden nebo dva filmy, takže mi tohle nemusí zalít mozeček krví jako zdejším blbečkům co srazili tenhle Bruceův pokus na mizerný hodnocení. Willis si zkazil karmu tím svým nezájmem o scénáře, kdy bere každé druhořadé štěky a který hlavně hodně ublížil spoustě fandům naprosto tragickou pětkou Die Hard, ale tady bylo vidět jak ho herectví zase baví a že si tuhle blbinu docela užívá. Chtělo to víc akce a lepší načasování vtipů, ale jako dialogová jednohubka plná úsměvných situací to funguje.60%. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis, jako skejtosurfař soukromý detektiv, práce všeho druhu. Umím vše. Plážovou předškolní výchovu, jízdu na skejtu s pindíkem na vzduchu a pistolí mezi půlkami, jsem kámoš Pawouka, lichváře Juriho, dealera Prince i Jude Lůho, jsem hodný strýc pejskař i oběť tranďácký bandy a jako tlusté malé děcko dostával špatné jídlo. Pořád jsem přemýšlel o čem to vlastně je. Aha, komedie ve stylu pohádky „O kohoutkovi a slepičce.“ Klady: Steve, Dave i John docela pobavili a stopáž stačila. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Taká klasická oddychová jednohubka. Podľa môjho názoru celkom fajn. Pripomínalo mi to, resp. zdalo sa mi, ako keby tvorcovia chceli napodobniť filmy ako RoadTrip alebo Hele vole, kde mám káru? Samozrejme to nebolo tak bláznivé, tak originálne a ani tak vtipné, ale určite nešlo o trápny a fekálny film a je fajn že si Bruce Willis stále udržiava zmysel pre humor. John Goodman je klasik, takže toho nemá zmysel ani riešiť. Thomas Middleditch mal menšiu ale aspoň nie úplne do počtu úlohu a Jason Momoa mohol byť využitý o trošku viac. Práve sa mi zdalo, ako keby tvorcovia nechceli prepísknuť ten dej, a to mi bolo sympatické. Nejedná sa o žiadne veldielo, ale o film ktorý neurazí a možno niekoho trochu pobaví. 6,2/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)

Reklama

Reklama