Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nic mě na této sračce nezaujalo. Náhodně jsem si to vybral a následně jsem trpce litoval. Ty vole takovej velkej smrad, který musí mít chůvu, jo? Napřed jsem myslel, že se na ní učí souložit, ale co následovalo poté, to jsem se málem posral smíchy. Prý horor? Hmmm, hlavně, že se furt nadává na duchařiny typu Insidious apod. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Chůva na zabití v sobě snoubí prvky hororu a černé komedie a nebere-li divák MCG-ův film tak moc vážně, může si ho i celkem užít. Film má ideálně krátkou stopáž, nemálo wtf-momentů a v nejedné scéně připomíná Sám doma (s R-kovým ratingem). Některé momenty, ať už krvavé či humorné, byly povedené, některé zase méně (což bylo názorné např. u odkazování na filmy), nicméně vcelku se jednalo o sympaticky ulítlou blbinku na právě jedno zhlédnutí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další variace na Sám Doma jako nedávné Better Watch Out a povedlo se to taktéž na jedničku. Better Watch out se soustředilo spíše na příběh a zvraty, kdežto Babysitter se zaměřuje především na Gore a Humor a u mě boduje teda obojí, byť vidět všechno dohromady v jednom filmu by bylo ještě větší nářez. Film je hezky natočený, velmi sexy, slušně napínavý a především velmi krvavý, jednotlivá úmrtí jsou působivá a potěší oko nejednoho hororového fanouška. Letos určitě jedna z nejlepších hororových komedií. 75% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať o jednu hviezdu viac ale nedá sa. Film aj napriek množstvu nápadov, vtipu a šťavnatých postáv funguje len do toho momentu, kým si uvedomíme, že logicky sa to skrátka nedá. Momentom ako sa tam kričí a strieľa a nikto zo susedov nevolá políciu ani nekuká z okna, pre mňa film stráca potrebný kauzálny prvok. Prostredie je tým pádom mŕtve aj keď sa nachádzame v obytnej štvrti malého predmestia. Všetko okolo je vlastne len pozliepaný kaleidoskop scénok a situácií, ktoré sami o sebe fungujú( finálny monológ, scéna pod domom alebo prvá polovica filmu). Ale akonáhle sa pozrieme na film z odstupu máme tu mytologický prvok, ktorý je absolútne nevysvetlený a vtipy, ktoré nás mätu v rámci vzťahu jednotlivých postáv, než aby nám dávali ich jasné stanovisko. Nepracuje to s očakávaniami. Skrátka to len dupe na plyn a scéna strieda scénu. Chuťovka, ktorú si možno ešte raz pozriem. Minimálne kvôli Weaving. Ale jej nevesta a únik z domu ( Ready or Not), mi prišiel ako rovnaký námet, uchopený trošku lepšie. Judah Lewis omnoho viac znesiteľný než v Summer of 84. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chvíľu trvalo než sa to rozbehlo, no potom krvavá zábava až dokonca. Dvojke J. Lewis a S. Weaving to pristalo, pričom ma často pobavili svojimi hláškami, ktoré sem-tam niečím okorenila aj Bella Thorne. Myslím, že všetci títo menovaní majú pred sebou skvelú budúcnosť. Príbeh samotný síce za veľa nestál, no vo filmoch tohto žánru o to aj tak nejde. Škoda toho nemastného-neslaného úvodu, na tak krátku stopáž to chcelo vymyslieť niečo svižnejšie na rozjazd. Takto sa divák baví ani nie z dvoch tretín. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama