Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Chůva na zabití v sobě snoubí prvky hororu a černé komedie a nebere-li divák MCG-ův film tak moc vážně, může si ho i celkem užít. Film má ideálně krátkou stopáž, nemálo wtf-momentů a v nejedné scéně připomíná Sám doma (s R-kovým ratingem). Některé momenty, ať už krvavé či humorné, byly povedené, některé zase méně (což bylo názorné např. u odkazování na filmy), nicméně vcelku se jednalo o sympaticky ulítlou blbinku na právě jedno zhlédnutí. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super, je to vtipný, je to brutální a je to hrozně originální, a to nejen co se týče úmrtí, ale originální v tom jak je film situován a to jak se záporáci, po celou dobu chovají. Možná trošičku škodí, že ve filmu nejsou nějaké výraznější hororové prvky, ale i tak se jedná o zábavný krvavý film, který stojí za pozornost. Navíc každého určitě potěší, odkazy na různé filmy od hororů až po Star-Trek Nová generace, navíc McG je šibal a složením záporných postav, odkazuje na svoje první filmy ano, ano, ano odkazuje na Charlieho andílky ! Né že by Charlieho andílci, byli bůhví jaké terno, obě filmům sem dal jednu hvězdičku, ale v tomhle kontextu, je to vtipný odkaz. Dobrá práce. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil fakticky náhodou, překvapil mě trailer, který sliboval nestandardní záležitost, no a k tomu všemu film točil režisér, který má za sebou pár vydařených kousků (jeho verze Terminátora se nezalíbí všem, ale já ní nepohrdnu). Ale v celkovém součtu jsem malinko zklamán. Film je zaměřený na mladší generaci, což je poznat již po pár minutách, někdy mi ty hlášky přišly už moc přehnané, tvůrci prostě tlačili moc na pilu. Pár scén se vydařilo, vykouzlilo to úsměv na rtech, ale byly v oslabení oproti těm rádoby vtipným, ale spíše v mém ohledu trapných. Vše to vynahrazovalo tempo, které nezpomalovalo, drželo se ve vysokých otáčkách. Od prvního úmrtí to nabralo doopravdy slušně grády. Nejvíce se mi zamlouvala postava Amella, takový fanatik s divným smyslem pro humor filmu prospívá takovému typu filmu po všech stránkách. Brutalita se objevovala ve filmu jako na denním pořádku, některé smrti bych zařadil mezi absurdity nejvyššího stupně, ale ono ten film byl absurdní sám o sobě. Líbí se mi, jak film většina lidí přirovnává k Sám doma. Nutkno podotknout, že tohle je trochu drsnější a ujetější verze. Za mě dávám 67 % ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Milej Buddho já se asi zamilovala. Bee v podání megašukézní Samary je žhavá tak až se bojím, že bych si o její číču opařila jazyk, každopádně za pokus by to stálo. Navíc má krásnou, milou a vtipnou povahu. Hned bych s ní vrážela nože do makovic odpornejch paniců, střílela brokovnicí hlavy debilním roztleskávačkám a pomocí satanský bible si plnila svá přání. Ééééé teda....zlá holka to je. Potřebovala by potrestat ! Třeba na holou....kurva chci taky pohlídat !! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Malého debílka šikanují starší spolužáci. Peroxidová blondýna s velkou hubou, co ho opatruje, mu ukáže, jak jim to nandat. Debílek jim to bohužel nandat neumí, ale zvládne zmasakrovat několik dospěláků. Tohle je tak blbé, že to snad nepotěší ani děti. Jistě, jsou tam nože v hlavě, podříznuté hrdlo nebo probodnutá krční tepna, ovšem celkově se gore dvakrát nepředvedlo. Sklípkani nemají jméno od toho, že by žili ve sklepě (co by tam proboha dělali), a s vyraženým dechem se těžko běhá. Debílek měl chícpnout v první čtvrthodině. A dementní kamera v pokojíku rovněž hvězdu nepřidá. Hvězda za závěrečnou devastaci a druhá za připomenutí hitu Candy od Bow Wow Wov. Což je zoufale málo.... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama