Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá komedie o ženě, která se rozhodla zabít svého bývalého manžela, aby získala jeho životní pojistku. Susan Hollandová hledající po rozvodu pomstu, vymyslí dokonalý plán, jak zavraždit svého ex-manžela. Do plánu zapojí svého milence Sama, který pracuje v pojišťovací společnosti a jeho dvou kompliců: Steva a Billa, kterým se očividně nedaří muže zabít a jejich oběť Paul nakonec skončí v nemocnici. Aby dokončili svůj plán, rozhodnou se Paula zabít v nemocnici. Vše se však zkomplikuje když se do případu zaplete kadeřnice Betty a Samova bývalá manželka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Oskar 

všechny recenze uživatele

John Landis natočil několik výrazně lepších filmů, ale taky několik horších. Tenhle film je prostě neobvyklý a jako takový to nemá jednoduché. Ale není úplně špatný. Dokonce bych řekl, že scény, které ve filmu fungují jako představy hlavních hrdinů, jsou natočeny přímo bravurně. Jenže z dobrého nápadu této černé komedie se dalo vytřískat víc. Takhle je to jen průměr. P. S. Dan Aykroyd je tady namaskovaný k nepoznání, nějakou chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomil, že je to on. To byste vážně měli vidět. :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Trochu alternativní (respektive trochu "coenovská") a hodně hodně dobrá černá komedie se spoustou skvělých herců, nepochopitelně pozapomenutá a s nepochopitelně nízkým zdejším hodnocením. Mně tedy tenhle film opět skvěle sedl (poprvé už kdysi dávno ještě na VHSce) a navíc tehle žánr miluju (hodně se mi třeba líbí i podobný 2 Days in the Valley). Kromě mých oblíbenců Billyho Zanea a Michaela Biehna mě pobavil zabiják Bob Dana Aykroyda a naprosto k sežrání byla kouzelná Lara Flynn Boyle jako diblíkovitá sexy husička se zálibou v růžové. ()

Reklama

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný zhovadilý "film" který zřejmě měl být černou komedií, ale ne vše dopadá tak jak si to tvůrci představovali... :o((( Zajímavé herecké obsazení vzbuzuje otázky, jak se mohli všichni upsat takhle stupidnímu a podřadnému scénáři, který by byl naprosto pitomý i jako episoda televizního sitcomu. Jediným zajímavějším bodem je Dan Aykroyd jako "roztomilý" zabiják BOB, jenž jediným ostrůvkem spásy v hluboce podřadné břečce. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aj keď je „Susanin plán“ trošku zábavný, nedokáže poskytnúť zmysluplnú zápletku, v podstate sa točí okolo peňazí, ktorých výška sa ani len neodhalí. Herectvo nie je ničím zvláštnym a chýba tu humor od Roba Schneidera. Pozitívom tohto filmu je, že v ňom môžete vidieť nahú prakticky každú herečku. 4/10 ()

Abdul 

všechny recenze uživatele

Jestli něco Landisovi nevyšlo, pak to bylo samotné převedení vlastního scénáře na plátno. Velká škoda, poněvadž ze Suzanina plánu se mohla stát prázdninová komediální pecka. Netradičně obsazené (a také vcelku slušně zahrané) role si přímo říkaly o důkaz hereckého umu všech zůčastněných. Landisovi to holt režijně nevyšlo a kvalitou tak poslal tento scénáristicky ambiciózní počin mezi šeď klasické videodistribuce... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama