Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní protagonisté této bláznivé komedie jsou hrdinové němých kovbojek Dusty Bottoms, Lucky Day a Ned Nederlander, kteří právě dostali vyhazov z Hollywoodského studia. V pravý čas ovšem přichází záchrana v podobě Carmen - ta je požádá, aby přijeli do zapadlého městečka na jihu a za zajímavou peněžní částku tam pro ni odvedli menší práci. Lehce natvrdlí pistolníci žijí v přesvědčení, že půjde o rutinní kovbojskou show, a proto souhlasí. Věci se však mají jinak a Carmen najednou chce, aby odpravili odporného El Guapa, který se k slušným obyvatelům městečka chová značně nevybíravě. V praxi se ovšem ukáže, že do filmových hrdinů, které ztvárňují, mají přece jen daleko a zachránit zoufalé měšťany rozhodně nebude hračka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

super komedie se tremi komedialnimi legendami. moc se mi libil pribeh, vtipne hlasky a konec.. a ta hudebni vlozka byla nadherna. — miluju ty jejich “vystupy” - hlavne chevyho; jako vzdy si jeho pritomnost uzivam a klidne bych si od nej nechala dat pusu (samozrejme jen na rty, vubec ne na verandu!). 𝗢𝗵, 𝗗𝗲𝗮𝗿 𝗹𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿𝗰𝘂𝗽, 𝗜 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝘆𝗼𝘂!!! ♡ ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tři amigos bývali největšími kovbojskými hrdiny pláten potulných kinematografů. Jenže náhle dostali výpověď a tak si mohou se svými uměleckými dovednostmi jít stoupnout do fronty na úřad práce. Proto je doslova nadchne nabídka vyrazit směrem k Mexicu a vyhnat z poklidného městečka nelítostného zabijáka El Guapa s jeho tlupou. Jako filmový nápad to sice není příliš originální, scénářem se také nikdo neobtěžoval, ale zkušení hrdinové, kteří dokáží synchronizovaně naskakovat na koně jako nikdo jiný, si se zvládnutím situace umějí poradit. Rekvizitář je však pěkný diletant, když smradlavým banditům nacpal bambitky skutečným střelivem, což dokáže profesionální herce jednak pěkně vytočit, ale hlavně se jim do hlav vkrádá šílený nápad, jestli to představení je skutečně jenom show. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Oproti očekávání vzhledem k jiným podobným komediím/parodiím jsem se nemohl zbavit pocitu, že "Tři amigos" jsou trochu lepšími a snesitelnějšími. Scénář se celkem povedl a herci si role vyloženě užívali. Hudba je výrazná a živá, což se divákovi musí také líbit. Oproti jiným žánrovým filmům měli i záporáci celkem respekt. Nutno také říci, že film se nevyhnul několika patetickým americkým klišé, ale podání je dle mého také celkem snesitelné. Příjemně mě snímek překvapil a proto se přikláním o hvězdu výše - 70% = 4-/5 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nahozená oddychovka, která netlačí na pilu a nesnaží se vyvolat bouřlivé záchvaty smíchu, v první minutě vám však jemně roztáhne tvář do pobaveného úsměvu, který pak nesundáte do minuty poslední. Absurdní dialogy se prolínají se situačními gagy, lehce přihlouplé, přesto mile okouzlující trio přechází z jednoho úsměvného momentu do druhého, a když se občas nějaký nepovede, vzápětí ho vystřídá nějaký výborný, ať už je to noc pod širákem, neviditelný šermíř nebo diskuse banditů o významu slova „excesivně“. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"El Guapo přijede za den, za dva. Bude se chovat, jakoby mu to tady patřilo. My vyjdeme ven, sehrajeme naši show a on pak odjede." Tři amigos jsou celkem zábavní dementi. Nikdo neumí stylověji naskočit na koně ani točit koltem na prstě, ale s analýzama jim to moc nejde. 100.000 pesos od chudejch vesničanů za jedno vystoupení? Já teda taky nejsem uznávanej analytik a vlastně ani neznám směnnej kurz pesa k venezuelskýmu bolívaru, ale asi bych v tom našel háček. Tři amigos v tom však háčky nehledali a jednoduše mě pobavili. I když na divoce zpívající keř neměl žádnej z nich. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama