Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (60)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Umění včas odejít bohužel není vlastní každému a lze pochopit, že Brian De Palma se chtěl rozloučit příspěvkem do žánru, kterému se věnoval a má v něm obrovské zkušenosti. Bohužel tu v dokonalé shodě selhává jak scénář, tak - a co je bolestnější - především režie. Ten film není špatný tak, aby vás ve svém průběhu odradil od dalšího sledování, natož aby byl tak průšvihový, aby byl svou neumětelností zábavný. Je to ten případ, kdy si s poslední scénou řeknete: "Bože, to jsem zase promarnil čas." Nestálo to za to. Hlavní hrdina se coby policista hned v první scéně předvede jako trouba, aby ve scéně druhé předvedl nepochopitelný zkrat, který by ho měl okamžitě stát místo a pravděpodobně i trestní stíhání. O laciné produkci, špatném střihu i kameře se nemá smysl dlouho rozepisovat. Celkový dojem: 25 %. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Christian (Nikolaj Coster-Waldau) se snaží dopadnout muže, který smrtelně zranil partnera Larse (Søren Malling)... Ser Jaime Lannister, známý také jako Králokat a Melisandra z Ašaje se potkávají na filmovém projektu s příběhem děravým jako ementál. Film nemůže zachránit ani akce, protože je mizerná a není ji mnoho. Muselo tady dojít k nějaké chybě, protože tohle nemohl režírovat Brian De Palma. HODNOCENÍ 30% ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý,Jak scénář ,režie,výkony herců.Čekala jsem obvyklé natočení tohohle tématu .Film naprosto vybočuje.Scénář pojal tohle téma úplně jinak.Drží se při zemi.Napětí tam bylo až až. Do 89 minut ho museli doslova našlapat.Já jsem měla ze záběrů s dronem ze stadionu mravenčení v zátylku.Doprovodnou instrumentální skladbou teda přiložili pod kotel!Natočeno typicky po seversku.Mimořádně skvělý dabing ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Útržkovité, těžkopádně nastříhané (asi proto, že je to útržkovité). Brian De Palma's Domino přivedl současný thriller k ostudě. Jako současný film to nevypadá. Jsou zde ploché postavy a vedlejší zápletka je mýdlová opera. Vůbec vypravěčsky to je katastrofa. Má to 89 minut, ale připadalo mi to jako dvojnásobek. Skoro slyším režiséra jak kdykoli se herci pokusí o vyjádření nějaké emoce křičí "vykašli se na to". Přitom v tomto nevyužitém potenciálu jsou zajímavé myšlenky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraná písnička. Během výjezdu ke zdánlivě obyčejnému případu přijde policista o parťáka a vzápětí se dostane do soukolí tajných služeb a teroristů. Pokud by to De Palma pojal jako poctivé akční béčko, bylo by to oukej. Jenže právě akce bylo pomálu a pokud na ní došlo, byla ospalá a v závěru i směšná. Je tu sice pokus vyvážit to naturalistickými scénami, ale to se příliš nedaří. Navíc je tu příšerná muzika, která sem zabloudila z jiných časů i žánrů. Také postavy jsou miyerně napsané, což je vzhledem ke castingu obrovská škoda. Vzdor vší kritice se na to dá koukat, protože film si drží takřka od začátku do konce solidní tempo a je se na co dívat, ačkoliv občas se člověk neubrání kroucení hlavou. A pozitivem jsou i výše zmínění herci, kteří si Domino sice za rámeček nedají, ale když už nic tak mohou říct, že točili s De Palmou. 50% ()

Galerie (27)

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama