Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

efka.off 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi to bylo lehce protivný: úžasná, milující, dokonalá, americká a "boží" rodina... Postupně mě to ale začalo bavit a nakonec musím uznat, že to byl celkem obohacující zážitek. Jen škoda toho oficiálního popisku, kterej vyzradí i to, co se děje skoro až na konci filmu. Ale nakonec to fakt bylo boží. ☺️ ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

"It's alright mum. Not everyone is going to believe. And that's okay." ....... Ateisti a v nicnevěřící tento film mít rádi nebudou. Ale pokud člověk věří, že tu je něco většího, než jsme my sami, film si zamiluje. Vrcholový film tématiky týkající se Boha a víry. Za mě naprostá spokojenost. Jennifer překvapila v nepřekvapitelné, ještě více mi potvrdila své dokonalé herecké schopnosti. Doporučuji. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju tenhle film za "reklamu na Boha," což tu mnozí budou chytře tvrdit a budou film shazovat v hodnocení, jen protože jsou nevěřící a přijde jim to jako nesmysl. Tak k tomu filmu nepřistupuje okamžitě negativně, nemusíte tomu věřit, ale taky nevěříte, že existují postavičky ze všech fantasy. Miracles from Heaven má svoje mouchy, ale natočené není špatně a po citové stránce se vydařilo opravdu hodně a ozvláštnění klasického dramatu takovouhle událostí, ať už pravdivá je, či není, mi rozhodně nevadilo. Filmově lepší průměr. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film bude o hodně zajímavější bez čtení obsahu, který vyzrazuje až na pointu celou zápletku. Je to taková reklama na Církev, všechno se točí kolem kostela a když se něco špatného děje, sejde se na podporu celá kongregace. Tohle u nás neznáme, ale na malém americkém městě je to asi normálka. Film je plný utrpení, takže celkem zápřah na herce. Nicméně jde o tu pointu, takže se tvůrci nesnaží vymačkat z diváka za každou cenu slzy. Celý scénář je více méně návod, jak by měl jednat správný křesťan. Ale je to koukatelný návod a snad ani nemilitantního ateistu neurazí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obsahuje nepřímé spoilery! Rodinné drama s výrazným křesťanským otiskem a s tím souvisejícím sentimentem, který tu teče po kýblech. Ač tu víra hraje také svou pro charaktery podstatnou roli, film předkládá divákovi i racionální vysvětlení. Ve finále je vlastně úplně jedno, zda divák věří nebo ne, jde především o samotné postavy jejichž odhodlání a víra minimálně dopomohla ke šťastnému konci. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama