Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Kylie Rogers (Anna) při natáčení nosila protetické (umělé) břicho, a to v různých velikostech – podle stadia své choroby. (dogma97)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama