Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som raz v jaskyni pokazil baterku. Proste prestala svietiť. Sprievodca tú baterku chytil, mrdol o zem, a zrazu začala svietiť. A presne takto na mňa tento film pôsobí. Zo začiatku je to celkom fajn, sledujeme ako baterka funguje, je plne nabitá (aj keď neviem čo robia tí Američania že majú také dobré vzťahy zo susedmi, nám minule suseda rozstrihala plot a vyrúbala jabloň). Potom sa baterka pokazí (čítaj tráviaci trakt tej malej) a celé to ide do kytek. V nemocnici začne presviedčať ateistov na kresťanstvo pretože boh je láska, sila, viera, coop jednota. No a koniec, pri ktorom sa zázračne uzdraví tým, že sa yeetne po hlave do stromu je už vyložene trápny až smiešny. A to ani nehovorím o konci a monológu Jennifer Garner pri ktorom som normálne prekvapený, že ovládač neletel cez okno k susedovi do dvora. Veď ona sama nemohla veriť tým sračkám ktoré púšťala z úst... Prosia nech ju boh vylieči ale nie sú prekvapení, že jej tú chorobu dal. Asi im niekto vymenil hodnoty IQ a BMI. Dávam Odpad!, 5% za to, že doktor mal super kravatu. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Ono je celkem jedno, jestli se tento příběh stal přesně tak jak byl zfilmován nebo ne. Protože si myslím, že odsuzovat něco v co nevěřím je výsada hlupáků a těch kolem nás žije habaděj. Ono, když na něco nadávám a jsem chytrej jak rádio, tak bych o tom měl aspoň něco vědět. A jelikož většina zdejší populace jsou ateisté a to většinou jen z přesvědčení, že je to moderní. Ale většinou je to kvůli tomu, že ty dané svaté knihy ani nečetli. Já jsem četl i Bibli, tzn. Starý i Nový zákon, pak svatou knihu Islámu tzv. Korán a pak mnoho knih, které byly napsány o Siddharthovi Gautámovi, který byl zakladatelem tzv. buddhismu. Ono nejde ani tak ke kterému náboženství nebo víře se přidáte nebo nepřidáte. Ono jde v první řadě o to, aby se lidé chovali tak, jak se v těch knihách píše. A to je skoro vždy stejné ve všech těchto knihách. A proto jsem také ateista, protože neupřednostňuji žádné z těchto náboženství, ale snažím se chovat, co nejlépe, aby se to slučovalo s takzvaným přírodním kodexem. To je jako nadávat na Hitlera nebo komunismus a neznat  základní knihy jejich ideologie. Já jsem četl i Mein Kampf a taktéž dvě základní knihy tzv. komunismu a to jsou „Komunistický manifest" a „Kapitál" od Karla Marxe a toho druhýho šamšuly. Ono jde o to, že když jste přečetli aspoň tyto knihy, tak vám něco uvízlo v paměti a samozřejmě poznáte, když někdo něco pomlouvá a haní, aniž by o tom cokoliv věděl nebo přečetl. Taktéž poznáte, že ten dotyčnej člověk o tom neví zhola nic, tudíž jeho komentáře jsou zcela bezpředmětné, což jsem se přesvědčil při čtení zdejších komentářů na tento film, kde se mnozí kryploidi ztrapňují svými nejapnými komentáři o problematice o které vůbec nic nevědí. Na tento film se krásně kouká, jelikož v něm vidíme mírně řečeno pohádkový motiv a herci jsou vcelku důvěryhodní, že jim prostě musíte držet palce. Snímek se ani tak moc nezabývá náboženským tématem jako spíš rozkladem rodinné idylky z důvodu smrtelné nemoci. Lokace tohoto snímku byla vybrána opět podle mého gusta. Tentokrát jsme se podívali do amerického Texasu, kde na venkově žije místní komunita spořádaných buranů, kteří chodí pravidelně do kostela a plní si své vidlácké povinnosti. V této komunitě žije bezstarostná pětičlenná rodinka, které se jednoho dne obrátí život naruby kvůli nevyléčitelné nemoci jedné ze tří dcer. A dál už psát nebudu, abych nespoileroval, ale doporučuji všem budoucím divákům, aby se na tento film dívali bez náboženských předsudků a brali ho jako pohádku na dobrou noc. Za zázraky, které se na světě dějí dávám 80%. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto nechce tomu ani skutočnosť, ani realita, ani pravda nepomôže a bude to považovať za agitku. Sú proste takí ľudia, že keby sa im uzdravila týmto spôsobom aj ich vlastná dcéra, tak by neuverili. Pretože skrze pýchu nechcú. Aj preto je zázrak nielen to, čo sa stalo v tomto filme a rodine Beamových, ale to, že sa tento film dlhodobo drží v červených číslach, nakoľko je tu mnoho obmedzených služobníkov, ktorí nenávidia všetko spojené s vierou, apelujú na zdravý rozum, ktorý im samým chýba, a odpadujú bez rozmyslu. Pritom film sám o sebe vôbec netlačí na kresťanstvo a až do konca to necháva vo vlažnej rovine. Až výpoveď dievčatka niečo na tom mení, ale ako to mali natočiť ateisticky korektne? Mali si vymyslieť, že to dievča nevidelo vôbec nič, len tmu, a že ju zachránila napríklad lakocinka od firmy fajzer? To by už bolo prijateľné? Všetko je krásne vysvetlené v závere filmu a kto sa nechce zamyslieť, tomu žiaľ asi niet pomoci. Som rád, že vychádzajú aj takéto filmy. Dávajú nádej a upevňujú odhodlanie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama