Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (432)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Teda, že ve filmu s názvem "Boss Level" bude chybět zrovna ... boss level, to mě docela překvapilo :D Jinak je to sympatická akční časová smyčka s videoherní logikou, v níž Frank Grillo postupně na mnoho pokusů překonává nové a nové překážky, aby se dostal až k finálnímu bossovi s tváří Mela Gibsona. A jak je patrné hned z první věty mého komentu, zrovna zúčtování s Gibsonem teda za příliš uspokojivé nepovažuju. Ale ok, bavil jsem se, na něco podobně střelenýho a oddychovýho jsem měl zrovna náladu, takže ať nežeru - 4*. Dokážu si ale představit, že v jiným rozpoložení bych to odstřelil, přecijen objektivně je to fakt jen taková kravinka... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ultimátně zábavné akční sci-fi, se, sice již několikrát opakovanou, zápletkou ( viz. Groundhog Day, nebo třeba Edge of Tomorrow ), ale s vynikajícím, dostatečně akčním, vtipným a inteligentním, zároveň příjemně béčkovým, provedením, kde víceméně vše šlape tak, jak má. Pár hluchých míst se samozřejmě najde, ale nevadí na tolik, aby mi ubraly z momentálního nadšení. 4,5* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na Carnahanovi oceňujem, že má cit pre formu. Hoci sa snaží koketovať s rôznymi žánrami, vždy sa pre mňa jedná o zábavné diela. Teraz k Boss Level. Ten film ma fajn myšlienku aj prevedenie. Prvých dvadsať minút je film aj funkčný, aj vtipný. Potom ideme vysvetľovať a nastáva - ako kopec krát, keď sa zjaví takáto zápletka - kameň úrazu. Je tam príliš veľa nelogickostí. Ku koncu hlavne tých časových. A motivácie - mimo hlavnej postavy - sú tiež robené na silu. Chcelo by to lepší scenár. Každopádne je Carnagan rutinér. Má naštudovanú formu, ale chýba mu duša. Jeho devíza je, že je silný v akčných scénach. V tých konverzačných značne pokulháva. Nie je originálny, ale strih ho zachraňuje, kde sa dá. Tým pádom je film dynamický a stále sa v ňom niečo deje. A vzťah protagonista - antagonista je asi rovnako silný, ako v 20 filme Luca Bessona, ktorý nerežíroval, ale len produkoval. Grillo ale kupodivu v pohode. Ukazuje svojský talent aj akýsi presah. Treba k tomu týpkovi dať nejakého parťáka čo má okuliare a je rozumbrada, a ich duo má obrovskú šancu vytvoriť zábavnú a zaujímavú sériu. Každopádne je Boss Level film na jedno kuknutie. Dokáže zahnať nudu, len netreba od toho očakávať niečo epic - aj keď to má žánrové zaradenie sc-fi. Je to naozaj skôr americká blbina. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na hraně včerejška. Motiv opakování dne za účelem sebereflexe a nápravy postavy nám začíná v posledních letech všednět, stejně jako zasazování do nostalgických rámců starých videoher. Když si k tomu přidáte digitální výbuchy a cákance krve jako když rozprašovačem vlažíte fíkus, několik hluchých míst, kde mele Mel a scénáristickou bezradnost směřující s blížícím se koncem na úroveň straight to VHS sci-fi, nepřináší nějakou komplexnější zábavu ani odlehčenost, ani grillující charisma hlavního hrdiny.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Originální, svižné, zábavné. Pochopitelně to koncepčně podobný Edge of Tomorrow nepředčí, na to je to příliš triviální zápletkou, ale snaha tady ani není. Carnahan naladí diváka od začátku na sarkastickou notu a nepouští nohu z plynu až do samotného konce, který je patřičně divný. Nasteroidovaný Grillo ukazuje, že kromě dokonalé figury umí být docela sympatický táta, takže za odvahu posunout svoje herecké kreace o kus dál je to určitě palec nahoru. Gibson hraje svůj prošedivělý bad-ass standart posledních let. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Spoločnosť Cliva Ventora (Mel Gibson) sa volá "Dynow" (z angl. Die now - Zomri teraz). (m.a.t.o.)
  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama