Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

To je tak strašně utahaný, že to snad natáčeli v Utahu. Filmu nepomohlo ani přeskakování z minulosti do současnosti. A linka s neposlušnou dcerou úplně zbytečná. Kidman je tak dobře namaskovaná, že spíš uvěříte, že si není schopná ostříhat nehty na nohách, než že je nějáká ničitelka. I když udělat rukou do minuty bembelína odkázanýho na lůžko ji šlo dobře. 40%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kidmanka je skvělá, o tom žádná, ale čeho je moc, toho je příliš. Tím, že prakticky neslezla ze záběru, filmu spíš uškodilo a z jejích strhaných rysů na mě postupně začala padat únava, na které si své odvedlo i vláčné tempo. Je velká škoda, že Kusama prakticky rezignuje na vedlejší postavy. Oni tu jsou, ale v jejich případě se nedá mluvit ani o náznaku nějaké vedlejší linky, která by se sem docela hodila. Dvojnásob to platí o hlavním záporákovi, který se tu vlastně jen mihne. Lehce nadprůměrná rutina. 60% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Destroyer se sice může pochlubit skvělým hereckým výkonem Nicole Kidman, nicméně ten zbytek zas tak velká sláva bohužel není. Snímek je totiž až neuvěřitelně šablonovitý, má velmi chabý scénář, který je navíc naroubován na neúměrně dlouhé stopáži. Ve finále tedy dostanete velmi průměrný, místy až podprůměrný počin, který ani výborný ústřední herecký výkon vážně nezachrání. Škoda. „I didn't want you to be like me. I'm mad, I'm still fucking mad, it's burned a circuit in my brain.“ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektivka z LAPD, co by za dobrý makeup tutorial vraždila. Podnícena kvalitním vlogem a radou, aby se v takto zdevastovaném stavu neprobudila vedle svého manžela, se Nicole Kidman plouží losangelskými uličkami a hledá tamní spolek vloggerů, k němuž má hodně specifický vztah. Ještě to nezabalila a ukazuje se běžně na veřejnosti s nepěkně zanedbanou pletí a kruhy pod očima, na kterých by se dalo houpat. Jen tak pro zvýšení libida honí ležákům jejich nemyté chlouby, bojuje za kvalitní reklamní spoty na sexy mejkap, a mimoděk uděluje rady své nezletilé dceři, která je ozvěnou její minulosti. Kidman se spojila s režisérkou Karyn Kusama, jejíž filmy oplývají jakýmsi "béčkovým" fluidem a dost často postrádají emocionální dopad, ovšem tentokrát tomu tak úplně není. Režisérce udělila snad rady Kathryn Bigelow, která svého času točila podobným stylem, kdy se psychologická rovina střetávala s drsnou surovostí i syrovostí, načež Kusama nechá prolínat dávnou minulost s přítomností, hlavní hvězdu zbavuje jakéhokoliv sexappealu a dává vyniknout jejímu hereckému projevu. Ten má občas nepřirozené tendence, vesměs se ale Kidman potýká s psychologicky-akční rovinou přijatelně. Režisérce se podařilo natočit vypjaté drama, které zrovna dynamikou nehýří a inklinuje k roztahanému dějství, ovšem akční a emoční momenty mají kvalitní posazení, načež odvážná obličejová "nahota" hlavní protagonistky hraje prim, takže zbytek účinkujících moc vzruchu nenatropí. Takže ospalým tempem si tento počin došel pro vyšší hodnocení. 7/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama