Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Pane Bože zač nás trestáš tímto filmem???? NUDAAAA od začátku do konce...Střih naprosto příšerný, totální galimatyáš... Tady prostě nefunguje naprosto nic...Nicol může být ráda, že je k nepoznání, aspoň se nemusí moc stydět, protože její výkon - tedy taky nic moc...Dávám s přimhouřením obou očí slabou 2... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Stačí se zeptat, zda by vás ten film vůbec bez hnusně vypadající Kidmanové zajímal a pokud ne, tak neztrácejte čas. Hrozně zdlouhavý, prázdný, nic nenabízející film, nudnější než deset dílů Ordinace v růžové zahradě v jednom zátahu. Zhnusení budete i vy, při flashbacích, kdy se projevuje jakýsi fetiš Nicole cpát do každého filmu/seriálu scény, kde má vypadat s nabarvenými vlasy, parukou a řádnou péčí botoxových injekcí na třicet, třebaže se strnulou gumovou tváří vypadá spíš jako ztuhlá latexová příšera z osmdesátkových filmů. Ve scénách, kde předstírá milostný vztah s mladě vypadajícím Sebastianem Stanem, se mi zvedal kufr. Příběh je něco jako úplně pitomě poskládaná mozaika z flashbacků, u kterých není třeba se napínat, protože osud postav by dopředu odhadl i desetiletý filmový panic. Jediné překvapení má být závěrečné odhalení, ale úmorné dvě hodiny pitomého ne-artového krimi vám nikdo nevrátí, ani váš pobavený výsměch režisérce. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Obyčejně mám rád i ty průmernější "plan goes wrong" filmy, Destroyer se ale bere zaprvé ultra vážně, zadruhé ultra artově a zatřetí ultra chytře - jenže neprávem. Slabší příběh tady měla očividně nahradit rádoby drásající atmosféra evokovaná super protahovanými detaily na zdevastovanou tvář Nicole Kidman, jenže po patnácti minutách střihu tam a zase zpátky se celý koncept rozpadá, protože začíná být naprosto jasné, co se stalo / stane. Vlastně na tom nic nezmění ani závěrečný dost nadbytečný twist, protože i ten je tam nakonec jen na efekt. Plusové body tak jdou jen Nicole, protože je opět fantastická, hudbě, protože evokuje Sicario a jedné scéně při přepadení banky, ve které se režisérce podařilo zhmotnit napětí. Bravo, protože trvala asi pět minut, zatímco film disponuje přetaženými 123! P. S. Toby Kebbell by měl vyhodit agenta, ti jeho záporáci už taky začínají dost nudit. 5/10 ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ambice hlavních aktérů, tedy režisérky, scénáristů a především Nicole Kidman, nebyly právě malé, ale obávám se, že divák si z filmu odnese jen vzpomínku na strhanou tvář herečky, která byla vždy považována za sexy symbol Hollywoodu a nemá nejmenší problém svůj vzhled vylepšovat zákroky plastických chirurgů. Tady se v zájmu role změnila v lidskou trosku trvale naloženou v lihu a zásobovanou nejspíš i nějakým tím amfetaminem. Ničitelka nepředstavuje dobrý snímek, jelikož Karyn Kusama je jen velmi průměrná režisérka, která příběh potápí směřováním k vztahovému sentimentu a snahou o psychologický ponor do nitra postav, na který nestačí síly ani jí a konec konců ani scénáristům. Poslední hřebík do rakve svého projektu zatloukla neochotou stříhat. Ten film měl být minimálně, zdůrazňuji minimálně, o 20 minut kratší. Celkový dojem: 55 %. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama