Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

Illy 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Tichého místa a vlastního Bird Box se Netflix rozhodl zkusit štěstí ještě jednou a v podstatě namixoval tyhle dva snímky dohromady. Jenže ono to prostě tak docela nevyšlo... Herecky nemám co vytknout, ale scénář a hlavně atmosféra předchozích dvou snímků jsou někde úplně jinde. Takže zůstává to nejpodstatnější a tím je příjemně krátká stopáž... A vlastně docela sympatický, ale úplně průměrný filmeček ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Apalačských horách vypustí vědci nechtěně z jeskyní jakési pterodaktyly. Ty jsou slepí a orientují se podle zvuku a zaútočí na lidstvo film vypráví příběh hluché holky a její rodiny, která se snaží přežít. Hodně průměrná záležitost, která by možná v rukách někoho talentovanějšího byla pecka takhle je to, ale průměrný horor, kterých jdou do oběhu desítky. Mínusové body za toho psa jelikož nemám rád, když se ve filmech zabíjí zvířata (místo něho mohl radši chcípnout ten kluk, který si hrál na těžkého drsňáka a podělal se z jednoho chřestýše). O nějakém scénáři a logice ani nemluvím například co tam jedly tolik dní nebo to žily jen ze vzduchu případně ti pterodaktylé tam pořádají nálety nad domem , ale dostat se tam dostanou až na konci kdy už je pozdě. Jinak tohle a Tiché Místo soutěží o to kdo tam narve nejvíce píčovin v Tichém místě byla rodina, která kdyby žila u vodopádů přežije , ale rozhodly se žít kdesi v baráku a chcíply nemluvě o tom, že celý film byl o tom jak měly byt ticho, ale děcko si udělaly. Tady je rodina, která za celý film potká jen jakési sektisty chvíli poté u nich jedna z nich zvoní a jich to nenapadne neotevřít nemluvě opět o armádě, která není schopna zlikvidovat jakési ptáky na , které by stačily i tepelné rakety například. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(57/2019) / Stanley Tucci potiahol, ako vždy. Film sa snaží nasadnúť na momentálne populárnu vlnu "sense" filmov, ale je vidieť, že nikto zo zúčastnených moc nešiel za Áčkovým počinom. Pre fanúšikov takýchto menších, žánrových filmov celkom obstojná voľba, pre väčšinu sú tu ale pecky typu Birdbox alebo A Quite Place. (6/10) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Silence je velmi nepodařeným klonem úspěšných snímků "A Quite Place" a "Bird Box". Téměř po celou dobu stopáže se zde totiž nic neděje, děj je neuvěřitelně banální a nudný, přičemž hlavní postavy se chovají jak stupidní turisté na dovolené. Za zmínku tedy stojí pouze "creepy" kněz se svou partou fanatiků a Miranda "Eówyn" Otto v jedné z hlavních rolí. Nic víc, nic míň. Škoda. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. No, další Tiché místo či Bird Box se nezrodil. Ale to bylo snad každýmu už z ukázky ihned zřejmý. Největší problém tady netkví v ne úplně výrazných postavách, sterilní režii či NEnapínavých sekvencích, nýbrž v prvku onoho hávu tajemství a atmosféry - nic z toho tu není, páč hrozba je viditelná a bohužel i dosti generická. Tím pádem to jako celek za konkurencí chtě nechtě zaostává... a je to škoda, páč se všichni zůčastnní snaží. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama