Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčkař Rob Cohen se bez většího humbuku znenadání objevil s nenápadným ale sympatickým akčňákem připomínajícím devadesátkové klasiky jako Twister nebo Povodeň. Nejedná se o žádný zázrak ale jsem velice rád, že pořád vznikají filmy tohoto typu, díky kterým si člověk vzpomene na to, jaké filmy se točily před 20-30 lety. Rád takovému filmu odpustím horší triky a nevýrazné herce, když dokáže pobavit a překvapit zároveň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď som sa dozvedel, že Maggie Grace ohrozuje hurikán, priznám sa, nebolo mi všetko jedno. Vedel som, že ju Liam Neeson tentokrát asi už nezachráni. Keď som ju však uvidel, zistil som, že to už nie je tá pekná akože puberťačka, ale staršia pani v uniforme. A bolo mi to celé naraz jedno. I ten hurikán vyzeral natočený akoby tam niekto fúkal na miniatúrne angličáky. Hrozné herecké výkony hlavne detí ma pri ich volaní o pomoc len povzbudzovali k myšlienkam, už ich kurňa odfúkni! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film "Into the Storm" a ocitol som sa "V oku tornáda" zúriacého v malom americkom meste. Bol to svižný katastrofický snímok, pri ktorom som sa dobre pobavil. Tak som si teda povedal, že dnes sa pozriem ako to vyzerá "V oku hurikánu" a tak som siahol po titule "The Hurricane Heist". V roku 2018 ho natočil režisér Rob Cohen. Nebolo to celkom to, čo som čakal. Nie je to čistokrvný katastrofický film. Jedná sa skôr o akýsi zvláštny hybrid béčkového katastroficko-akčného thrilleru. Priznám sa, že mi táto kombinácia nesadla. "V oku tornáda" sa mi páčilo oveľa viacej. "V oku hurikánu" ma to až tak moc nebavilo. ** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další brutálně nedoceněný Rob Cohen. Proti tomuhle režisérovi je tady snad spiknutí. Hotovej Adrej Hrabiš ČSFD. Možná, že Cohen zamrzl v devadesátých letech a tenhle film není nic jinýho, než mix Twisteru a Povodně, ale je to úderný a zábavný béčko které právě od první do poslední minuty tím devadesátkovým odérem dýchá. 47% je naprosto ubohý výsměch. Sice je scénář místy debilní tak moc, že vám mozek teče ušima a oči prdelí, ale v dnešní době, kdy se v kině točí dokola jen zbořený města a je už jedno, jestli je digitální čurák v pláštěnce ničí, nebo zachraňuje, jsou tyhle vzpomínky na doby minulé vítaným osvěžením. Je to píčovina, ale mrtě zábavná a teda kurevsky, ale kurevsky podhodnocená.60%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prostříhat pár nudných pasáží, tak to mohla bejt i větší zábava. Jinak naštěstí čistokrevný béčko co si na nic nehraje s překvapivě slušnými triky. Možná film kterej zaspal dnešní dobu, ale lidi jako já v žádným případě nepohorší. Uvažoval jsem, že bych dal i 4*, ale po dobrým traileru jsem čekal ještě o něco větší nářez.65% ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama