Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

bastardius

bastardius (hodnocení, recenze)

Nevím, školy nemám, ale střílení ve větru je blbost, což paradoxně potvrdila scéna s disky, která byla dobrá. Vypnul jsem krátce po ní, protože mě fakt irituje, když člověk, který jezdí v nabušeném autě se satelitem a buhvíčímještě, použije na přerušení komunikace naviják. Když lezl nahoru, tak musel nejmíň dvakrát zakopnout o svazek kabelů, který stačilo přeseknout v nejhorším použít ten naviják, kdyby na tom režisér, scénárista, producent nebo rejžova mamka, trvali. 

Lendos

Lendos (hodnocení, recenze)

Jaké postavy Vám připadali nejlepší? Mě rozhodně ti hackeři.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ivoman

Ale on ten scénář nepsal:)) Jen tak mimochodem, pokud si myslíš, že filmy jako Denní světlo nebo Mumie 3 jsou plný logiky, měl by sis nechat předepsat prášky:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Todle opravdu natočil stejný člověk co Mumii 3, XXX, Denní světlo ?

Vždyť todle snad mělo scénář na jedné stránce a domýšleli to během natáčení. Tolik nelogičností v ději a chování postav patří do produkce Asylum a ne Cohenovi proboha ne ?

Bože Kriste. Za co ?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Těžce nezvladnůta Povodeň z kombinací Přepadení okresku 13... -_- Ještě nikdy sem se tak nenudil u Kastrofického filmu... Léta tak katastrofický scénář. Ať se tam dělo cokoly.. ani to semnou nehlo... Snad jen hudba byla dobrá. Ale k úplně jinému filmu! 34%!

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Vy volové já tenhle film sleduju od začátku jeho vzniku, ale nechal jsem vás schválně tápat, jestli o něm vím nebo ne. po shlédnutí traileru se mě zmocnila taková euforie, že jsem sem chtěl psát něco o filmu roku, ale nechtěl jsem bejt zase za debila, tak jsem si radši počkal, jak to nakonec dopadne a jako nepohoršilo mě to i když to mohlo bejt i lepší, ale jako solidní destrukce si tu užijeme víc než v geostormu u kterýho teď uvažuju za co jsem vlastně dal 3* asi dám repete a o hvězdu snížím. Hurricane heist je o třídu lepší žánrovka.

na příspěvěk reagoval Kudly4

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Ohlasy nejsou dobré? Tak samozřejmě ve světě, kde jsou dobrý ohlasy na Rychle a zběsile 154, je všechno relativní:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

3 mega za prvy vikend. Jak som hovoril je to prepadak a ani ohlasy nie su dobre. Este nech vegetol oznami, ze pracuje na preklade a je to nadobro v riti. :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mohlo by sa to volat Rychly a zbesily hurikan. :)

Waco asi bude nadseny. Snad to neprekroci hranicu imbecility do tej miery, ze to bude trapne.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama