Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (52)

V zajetí (2020)

  • Ve scéně, kde si Chloe (Kiera Allen) na YouTube přehrává video o univerzitě, na kterou se hlásí, je detailní záběr na jiné video s názvem „University of Washington Move-In Tips“. Na thumbnailu tohoto videa je vidět žena s krabicí v ruce. Je to herečka Erica Jenkins, která se objevila i v předešlém filmu režiséra V Zajetí, a to ve snímku Pátrání (2018). Tam ztvárnila reklamní modelku Hannah, která propůjčuje svou tvář propagaci nejrůznějších produktů. A stejnou roli (cameo) má i v tomto snímku. (Damarus)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama