Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já tyhle romantické filmy z prostředí americké střední školy prostě miluju. Opět velice hezký romantický příběh, který zahřeje u srdce. Ovšem tento film je doplněn navíc o fantasy prvek a to ho dělá ještě zajímavějším. Jediná věc, která mi vadila, byl ten gay, ty jeho scény byly opravdu trapné. Ale jinak se jedná o opravdu kvalitní počin a rád se na to někdy v budoucnu znovu podívám. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Většinou mi jsou filmy - rádoby komedie - s teen debilama ukradený, a přijdou mi spíš debilní, než vtipný ... ovšem toto bylo příjemné překvapení ... vtipné, ne trapné, sympatické postavy a děj byl zábavný a ne přehnaný ... jen ta Famke Janssen už má lepší léta za sebou ... tady jí to nesedlo a bylo to na ní vidět ... ta ženská byla hezká jen jako mladá ... hold není jako víno ... jako ty šťastnější ženy jsou ... zabavilo, neurazilo ... ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Někdy bych se taky vrátil na střední a spousty věcí změnil. Myslím že by to byla prdel s touhle apkou, kdyby jsme v té době měli lepší telefony:D. Sice se jedná o teen pohádku, podobnou asi dospělejšímu KLIK:život na dálkové ovládání ve stylu, že hlavní postava si může dělat co chce! Klasické klišé z nováčka postupem borec díky aplikaci, kterou také postupně o spousty věcí přijde. Nejlepší přání: zpívat jako Bruno Mars, bruslit jako Waine Gretsky, bojovat jako Bruce Lee. Obsazení celkově dobré, první hodina mě bavila, pak už to šlo kvalitou dolu. Nejtrapnější scéna s operním zpíváním! 65% ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

S těma čtyřma hvězdičkama jsem se tedy dost upejpala. Nepatřím mezi nadšené fanynky Rosse Lynche (nicméně, nutno podotknout, že je to sympaťák!), úplně cílová skupina už taky asi úplně nebudu... ale to vůbec nevadí, protože se na to koukalo moc hezky...Anebo jsem prostě jen byla v tom správném rozpoložení na snímek takového řažení...Tak či onak.. líbilo se! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je..(to jsem nevymyslel já, ale Werich, vy chytráci) tzn jako love story to funguje, jako poučný teenage movie to je taky okej, a docela fajn to funguje jako pidimuzikál, songy v tom jsou chytlavý, lidičky koukatelný, a slabší povahu .. jako jsem například já, to může chytit za srdce, případně za pidikoule. Jediný co mě sere, že nemám tu apku.. a vlastně ani nemůžu, dyk mám čudlíkatej tele.. a vlastně ..bych ji asi ani nechtěl, protože...Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je. Jasný vy paka ?? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)
  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)

Reklama

Reklama