Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych si snad mohla pouštět pořád dokola. Spolu s perným dnem je tohle prostě srdcovka. Dokonale humorné scény (např. každý jde zvlášť ke svým dveřím/domu - a přitom vchází všichni do jednoho pokoje) a neskutečné hlášky napříč celým filmem, prostě zábavná a odpočinková podívaná :) Přidejte si k tomu skvělou hudbu Beatles - a široký úsměv od ucha k uchu :) ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Dovolím si citovať užívateľku Sašenku165: "Co na tom, že je to roztahaný film - jsou to přece Beatles! :) - byly tam vtipy, jejich nejlepší písničky a hlavně oni. Já nic víc nepotřebuji!" Sama by som to lepšie nenapísala. Pre fanúšikov The Beatles povinnost a Ringo je tu božský. Najlepšia pesnička z filmu je I Need You. Tu si môžete pozrieť video:http://www.youtube.com/watch?v=hWyKlXpstzo ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Suchá Anglie a suší Beatles..svým osobitým způsobem. "So this is the famous Beatles ha?" "So this is the famous Scotland Yard ey?" Od dětství na to rád vzpomínám a pamatuju si určité scény do detailu. Vidět to po letech potěší:) Každopádně kdyby to stáhli na hodinovou délku vůbec by to neuškodilo...ba naopak ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

B L B O S T. Já jen čekal, kdy se zjeví Zohan či pan účetní se svou Opičkou. Ale musím ocenit režiséra, na děj mu zjevně stačila pauza na oběd. Ještě, že tam byla ta hudba. Mimochodem doporučuji ke shlédnutí žákům druhého stupně základní školy - zeměpis budou mít v malíku (v přeneseném slova smyslu). 55% ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Ve snímku se objeví i krátká hudební pasáž nazvaná James Bond Theme. Na některých raritních nahrávkách Beatles je zařazena před začátek titulní písně Help! (Robbi)
  • Kdeže všude to Beatles natáčeli? Nahrávací studio jim filmaři postavili ve twickenhamských ateliérech, alpskou sekvenci vytvořili v rakouském Obertauernu, vojenské cvičiště bylo situováno do Wiltshire, na Bahamách vrčely kamery v Balmoralu a na Paradise Island. (Robbi)
  • Steve Turner ve své knize o vzniku písní Beatles vzpomíná, že režisér Dick Lester s filmovým štábem od počátku počítali s názvem Help, ale problém tkvěl v tom, že existoval už jiný film se stejným názvem. Proto padaly možnosti jako Eight Arms Hold You, (což bylo uvedeno na některých deskách), nebo dokonce Beatlemania II (možný pozůstatek po jednom z navrhovaných titulů pro A Hard Day's Night). Nakonec se otázka porušení práv vyřešila pouhým přidáním vykřičníku. (Robbi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno