Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost, a tím myslím nehoráznou blbost. Tak ubohý scénář, tak toporné výkony a tak fádní režii jsem již dlouho neviděl. Nudný snímek zabalený do rádoby rozkošného hávu se snaží vytěžit zejména ze šťeňat, kterých si tu užijeme sice požehnaně, ale rozhodně méně než v předešlém dílu, sám tento fakt už svědčí o mnohém. Ačkoli se tvůrci snaží zavděčit i rodičům, propadávají se do čím dál větších sraček. Už nikdy víc. [TOP 19/6 47%] ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Dávam 2*, ale po prvej hodine som to viac-menej prestal sledovať a len som sa nechal unášať nádhernými kostýmami a skvelou výpravou. A za tú prvú hodinu dávam tých 40%. Bolo tam zopár celkom dobrých vtipov. Jediný, z hercov, kto svoju rolu hrá naplno, je Glenn Close. To je asi tak všetko, čo dobré by som k tomuto filmu mohol povedať...Film by si zaslúžil tieto OSCARové nominácie: najlepšie kostýmy, najlepšia herečka v hlavnej role-Glenn Close... ()

Reklama

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Vnucovat dětem takový strašný nevkus, trapas, nevtipný humor, a debilní postavy! Příběh stojí a padá na tom, že pejsci jsou vlastně lepší, chytřejší, a celkově důležitější než lidi, a proto když vezmou zvířátka situaci do svých rukou/pacek, může to dopadnout jedině dobře. K tomu hodný člověk je jedině ten, který je nudný, průměrný, skromný, a má radši zvířátka než lidi. S tímhle měli scénáristy hnát, už jenom jak vyslovili námět. Ale ne! Někomu to zřejmě připadalo takové milé, a rozumně poučné! Jděte už někam. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Hlavní mužský hrdina "klaďas" mi byl nesympatický, už proto, že chodil jak hastroš - v zimě měl na sobě kabát a k tomu kraťasy... jednou jedinkrát se oblíkl, to když šel na rande s večeří v restauraci... bohužel tam to pokazil tím, že neuměl jíst špagety. Dále se mi nelíbilo zpracování filmu - námět solidní, ale některé moderní prvky prostě nemám rád. Nakonec ale dávám tři hvězdy - jednak kvůli snaze aspoň trochu pozvednout hodnocení, jednak kvůli jedné ze závěrečných scén "pečení" Glenn Close - to nemělo chybu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Začátek je podprůměrný rodinný snímek, který se po půl hodině a zvláště v závěru přesune do vod odpadních stok, kde i svůj děj i zakončí. Nelíbilo se mi to jako dítěti a nelíbí se mi to ani jako dospělému. Prostě film, jehož scénář napsal dalmatin s komplexem méněcennosti pro nedostatek černých fleků. A asistenta mu dělal papoušek, co si myslí že je pes. Už nikdy více. 25% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scénář měl oproti prvnímu dílu na psí herce ještě větší nároky a navíc požadoval, aby štěňata měla individuální charaktery. Zvířecímu trenérovi Garymu Gerovi trval výcvik osm měsíců. [Zdroj: měsíčník Cinema] (Locksley)
  • V souladu s Disneyho tradicí byly v pár záběrech změněny siluety některých štěňat tak, aby vypadaly jako Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Alice Evans (Chloe) a Ioan Gruffudd (Kevin) zde hrají postavy, které se do sebe zamilují. Jiskra ovšem přeskočila i v reálném životě a po pár letech randění se spolu tito herci v roce 2007 vzali. Manželství se rozpadlo v roce 2021. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama