Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (147)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $68,566,296Tržby Celosvetovo $94,849,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až nečakane pikantné, či perverzné na to že tu máme klub dôchodkín a hlavný chod sú ich odtieňové pochody erotických fantázii. Miestami to má celkom dobru šťavu a stále šikovnú skoro nestárnúcu žabu Jane Fondovú. /60%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zenska obdoba tych chlapskych filmov so starymi pardalmi, ktori si aj vo vyssom veku chcu trochu uzit alebo konecne najst stastie. Je dobre ze take filmy vznikaju aj pre zeny a tento si bez nejakeho utrpenia bez problemov uziju aj chlapi. Ja som sa niekolkokrat aj dobre zasmial. Najviac sa mi pacilo, ze humor nie je infantilny, ale skôr decentny a aj ked padne nejake to sprostejsie slovo alebo sa vtip toci okolo sexu, tak to nepôsobi nechutne. Pribeh sa toci okolo styroch zien a ich muzov, z ktorych ma najviac bavila dvojica Diane Keaton a Andy Garcia. S miernym odstupom Mary Steenburgen a Craig T. Nelson, Jane Fonda (ktora aj ked je najstarsia, tak prekvapivo vyzera najzachovalejsie) a Don Johnson (ten v poslednych rokoch toci same dobre filmy). Najmenej ma bavila Candice Bergen a jej kocur? Ha,ha. Nejake rande tiez absolvuje. Vysledkom je prijemna komedia ktorej davam silne 3*, ale keby som bol o 40 rokov starsia zena, tak pravdepodobne dam plny pocet. 7/10. ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Maybe it is time you did take a hike and try to reconnect with your own true self. Jak jedna kniha změnila životy rovnou čtyř žen. Každá je jiná, a přesto po jednom toužící – po pravé lásce, která přinese spokojenost, stálost, sílu. Skrze celý snímek měla jsem úsměv od ucha k uchu, ačkoli někdy do toho koutku úst dopadla trpká slza smutku. Zabalila jsem těm ženách jejich batohy na cestu, dala jim pusu na čelo a poslala je do světa, aby našly to své místo. Tak snad už ty věci z batůžku začaly vybalovat. PS: Andy Garcia má neskutečné charisma, Jane Fonda snad ani nestárne, na úsměv Candice Bergen bych se mohla koukat celý den, ale u mne na plné čáře vyhrála Diane Keaton v té své nejčistší, nejšílenější formě. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přítomné babky Vám názorně ukáží, že ani v pokročilém věku není problém si geriatricky zadovádět. Je to ale film vtipný (někdy i vtipný například díky tomu, že Jane Fonda není schopná po svých asi 345434 plastických operacích mnohdy ani otočit hlavu, ale celá se otočit může). Jednou za čas mě ale baví sledovat film o ničem, kde se sejde plejáda hereckých es a tady jich je opravdu nespočet - ale funguje to.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Neublížná komedie o tom, že i ženy dříve narozené mají právo na lásku a štěstí. Čtyři kamarádky se nechávají inspirovat knižním bestsellerem Padesát odstínů šedi a hledají svého Greye. Vtipy tvoří hlavně dvojsmyslý a narážky, které se celkem daří. Vše samozřejmě jede po kolejích, vyježděných mnoha podobnými romantickými komediemi. A tak žádné překvapení se nekoná, jen očekávaný super happy end. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Postavy sa niekoľkokrát odvolávajú na „vnútornú bohyňu“, vtipnú, uvedomelú postavu, o ktorej Anastasia Steele, ktorú hrá Dakota Johnson, hovorí v knihách "50 odtieňov sivej", ale vo filmoch 50 odtieňov bola vynechaná. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy Diane (Diane Keaton) čte „Padesát odstínů šedi“, je jasně vidět, že listy knihy jsou úplně prázdné, nepopsané. V dalším záběru je již patrné, že tam nějaká písmenka jsou. (Timak)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama