Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

tron 

všechny recenze uživatele

Ži a nechaj žiť. Hovorí sa. A väčšinou s tým problém myslím nemám. Ak sa mi aj film nepáči, tak to poviem a vytvorím si naň názor (logicky nie pozitívny), ale inak ma to nejako extra netrápi v tom zmysle, že by som súdil režiséra za to, že to natočil alebo ľudí, ktorým sa to páčilo. Len proste skonštatujem, že mne sa to z takého takého dôvodu nepáčilo – a idem o dom ďalej. Pri niektorých filmoch s rešpektovaním existencia diela ale mám problém. 3 from Hell je presne ten prípad. Odpornosť, ktorá ma zhnusila, znechutila a permanentne ma dve hodiny v kuse štvala. Neviem, v akom zvrátenom, chorom, pokrútenom a psychedelickom svete Zombie žije, ale čo je moc, to je veľa. Sheri Moon Zombie podáva jeden z najtrápnejších výkonov roka (občas som ju dokonca ľutoval už nie ani tak ako herečku, ale rovno ako ženu a ľudskú bytosť) a pohľad na Sida Haiga (ktorý tu má v podstate len úvodné cameo) ma až bolel (Sid krátko po premiére filmu zomrel). Pre mňa takmer odpad, hoci nepochybujem o tom, že presne takto to Zombie chcel mať natočené. U mňa s tým ale rozhodne nepochodil a v budúcnosti už ani nepochodí. Podotýkam, že jeho staršie filmy (hlavne Vyvrheľov pekla a Halloween) sa mi svojho času páčili, čiže nie som žiadny protizombieovec. Teda... už asi som. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Zombieho sympatická rodinka pokračuje v rodinných hrátkách... ale... není to tak trochu nuda...? Nezáživně natažená stopáž na těžko pozornost udržitelných 111 minut, kde z poloviny jen melou nesmysly nebo Bejby tancuje... Ani Gore nestálo za to - leda snad jeden moment... vlastně zde není nic, co by mě donutilo se na tyhle 3 pekelníky podívat znovu. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie je mistrem stylu, ale obsah mu tak trochu proklouzává pod rukama. 3 from Hell tak spíše působí jako sled epizodek útěku z vězení a opětovného drastického řádění rodiny Fireflyových než jako jednolitý film. Jako stylově natočené 70's exploitation nabité akcí a hláškami to funguje, ale na vyšší ambice jako by Rob rezignoval. Údajně před a během natáčení došlo k markantnímu přepisování scénáře (zejména kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu Sida Haiga, který se místo hlavní úlohy nakonec objeví jen v jedné scéně na začátku filmu) a Zombieho původní vize se tím pádem hodně rozmělnila. Mám za to, že z tohoto snímku budou zřejmě jásat jedině skalní fanoušci předchozích dvou dílů, ale jinak nezainteresovaní diváci přijmou 3 from Hell určitě dost chladně. [Sitges 2019] ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Film natočený z posledních možných sil jen pro těch pár skalních fanoušků, kteří by se dali zde na ČSFD spočítat na prstech jedné ruky... Nebavilo mě to. Vlastně mě nikdy nějak moc nebraly ani ty první dva díly. I když to bylo na svoji dobu docela extrémní a možná i trochu zajímavé, exploitační a odvážné, ani tehdy, ani potom to nebylo kdo ví co. 70kovým klasikám se to rovnat nemůže. Třetí díl mě akorát nebetyčně sral, nudil, nebavil a iritoval. Hysterické ječení, vřískání, vysmívání se, střílení, bodání a řezání před roztřesenou kamerou mě fakt už nijak neuspokojovalo... Mě se prostě nelíbí Rob Zombieho rukopis a vlastně i jako člověk, nemám ho rád. Vizuál docela ok, děj příšerný, postavy na facku a hlavně nuda... /30%/ ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Film natočenej z posledních možných sil jen pro těch pár skalních fanoušků, kteří by se dali zde na csfd spočítat na prstech jedný ruky ... A mě už to nebaví. Vlastně mě nikdy nějak moc nebraly ani ty první dva díly. I když to bylo na svoji dobu docela extrémní a možná i trochu zajímavý, exploitační a odvážný, ani tehdy, ani potom to nebylo kdo ví co. 70kový klasiky to nikdy nedorovnalo. Ale...to jsem byl ještě mladej a aspoň nějaký pozitiva jsem na tom tehdá nacházel. Dneska už mě ten třetí díl akorát nebetyčně sral, nudil, nebavil a iritoval. Hysterický ječení, vřískání, vysmívání se, střílení, bodání a řezání před rostřesenou kamerou mě fakt už nijak neuspokojovalo ... Člověk asi, pokud je normální, vyroste ze všeho ... I když mě se prostě nelíbí Rob Zombieho rukopis a celej ten člověk, nemám ho rád. Vizual docela ok, děj příšernej, postavy na facku a hlavně nuda ... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gangster v bílém obleku, který jako první šel zabít bejby z pekelné trojky, má v záběru před vstupem do pokoje, ve kterém zrovna bejby je, na nohou bílé mokasíny. V dalším záběru, kdy ho bejby střelí šípem, má už ale na nohou bílé kotníkové boty. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama