Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (118)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Stalo se, co jsem léta bral za vyloučený - Zombie našel smysl navázat na Rejects. A ty vole bravo (!), navzdory skoro každé proměnné to dopadlo a on fakt zvládl doručit přesně co od něj čekám a chci vidět (po sérii slabších filmů). Trojka jako by fúze stylů předchozích dvou dílů, krvavá, utržená, špinavá, zlo glorifikující a nekompromisní grindhouseová sada plná sráčů, kurev a smradlavců. K čertu s “přidanou hodnotu”... Funguje chemie, Foxy zapadá, super černočerný perly až jsem se smál, to vše i s polovičním rozpočtem a přes slušný šachy se scénářem na poslední chvíli (umírající Haig). Závěrečné Mexico sucks / Black Satans dějství přidá vymazlený vizuální rozměr, nemá chyb a korunuje. Ničit & zabíjet <3 "The rules of real life don't apply to art. That is why art exists." (RZ) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já vlastně od 3 from Hell nečekal nic, info o tom, že to vznikne mě nechalo naprosto chladným. Ale že to bude až taková nudná, sebežroutská, křečovitá šmíra... Jedna hvězdička jen a pouze za pár světlejších okamžiků Sheri Moon Zombie. Zombie by se měl vzpamatovat a zase v sobě najít to, čím mě dokázal zaujmout. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zombieho filmy mají jeden společný neduh a tím je přepálená stopáž a 3 from Hell není výjimkou. Další výtku mám k některým rvačkám, které jsou jen změtí útržků splašené kamery, což zamrzí především v případě ženské věznice. Ale jinak jsem neměl problém. Grindový vizuál tomu sedne víc než v předešlých případech, když dojde na sekání, řezání či bodání, je se pořád na co dívat a po přesunu do Mexika jsem měl pocit, jakoby se Zombie dotýkal starých rodriguezovek, což bylo ku prospěchu věci. Haig to sice už bohužel nedal, ale i kdyby nebyl na pravdě pekelné, je otázka, jak by to ve svých osmdesáti zvládal. Každopádně Brake byl víc než jen důstojnou náhradou a nezklamal ani Moseley. Za největší hvězdu je ovšem Sheri Moon. která je i na hraně padesátky tou nehorázně sexy psychopatkou, kterou prostě nejde nemilovat. 75% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bol som v tom, že filmu napálim 5*, len preto, že tam hral Sid Haig, ktorý sa odobral na večnosť a naozaj som ho ako herca uznával. Lenže myslel som si, že tam strávi aspoň minimálne minútu čo sa, ale nestalo a to velká škoda. Je to len klasické pokračovanie hlupuckej ságy o vraždiacich maniakoch, ktorí VŽDY vyviaznu bez ujmy. A to beriem ako sakra mínus, kedže i títo mexický tipci vyzerali hrozivo a mohli to tam troska okoreniť, ale nestalo sa tak. škoda. Vraždy miankove, ale príbehovo to bolo celkom dojebkané, Rob Zombie sa nezaprel, ten vie krásne ukázať číri nevkus i keď má i svetlejšie dni, ale tento to rozhodne nebol. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie není zrovna oslnivej režisér, což potvrzuje třetím pokračováním o běsnících vrazích Otisovi, Baby a Spauldingovi, kterého nahradil vrahoun Winslow Foxforth Coltrane, protože Sid Haig měl během natáčení závažné zdravotní problémy, proto ho Zombie musel přeobsadit (čehož si zřejmě nevšiml "zdejší hororový expert" Psychor, viz. jeho koment) a pár dní po premiéře zemřel. Zbytečné natahování a nezáživný děj nezachrání ani brutalita (o žádném gore až na jednu dvě scény se mluvit nedá, většinou jsou to jen šplíchance tmavě červené tekutiny a téměř vše digitálně vytvořené, takže v tomhle ohledu taky žádná sláva) a ani pořád dokola se pitvořící Sheri Moon Zombie, která mě brzy začala lézt na nervy. Mám pocit, že další snímek Roba Zombieho s radostí vynechám a když si k tomu vzpomenu i na jeho dva díly Halloweenu, tak věřím, že o nic nepřijdu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gang na konci filmu používá zbraně M4 s RIS lištami. Vzhledem k tomu, že se děj má odehrávat ještě v 80. letech, se jedná o hloupost. RIS lišty se začaly používat u zbraní až ve druhé polovině 90. let. Stejná chyba je i u pažeb těchto zbraní, tento typ se začal používat dokonce teprve kolem roku 2009. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama