Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „3 from Hell“ je prostě jen ukázkou toho, že se Rob Zombie zasekl u svých postav, sem tam se k nim chce vrátit, ale bohužel nikoli v případě, kdy má skutečně co říct, kdy je schopen předat něco nového, třeba i rozvinout jejich příběh. Ne, tady jen chce mít další trojici šílených vrahů, nechává je potulovat po špinavém světě a nikam dál se s nimi nedostane. Zbytečné dvě hodiny. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to sice klasicky zombiovsky pozérské a ústřední charaktery jsou tak moc enoing a vylízané, že člověk fandí kdejakému volovi, co by jim konečně mohl zavřít hubu (což asi nebyl žádaný efekt), ale, na druhou stranu, je to i přes všechno to natahování, pitvoření a nechtěné parodování, v některých momentech zábavné a hlavně taky řemeslně naprosto s přehledem zmáknuté.. Ve výsledku je to mnohem menší zklamání než jsem -po Zombiho fiasku z minula- čekal, ale na to aby mě to nějak oslovilo, nebo nedej bože nadchlo, bych musel mít omezený rozhled a vkus náctiletého šulina.. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem se na tenhle projekt těšil jak malý děcko tak jsem ve skrytu duše věděl, že už to nemůže být taková jízda jako v předchozím díle. Ale výsledek není vůbec špatnej ba naopak jsem dostal o něco víc než jsem očekával. Mínusem je určitě to, že na můj vkus dostal Bill Moseley alias Otis málo prostoru. Druhým mínusem je absence Sida Haiga který se tu mihne jen na pár sekund jelikož si pro něho došla zubatá. Což je velká škoda. Největší pozornost tak na sebe strhává Sheri Moon Zombie alias Baby. Snímek je dostatečně špinavý a nechybí gore, krev ani hlášky. Já jsem se u filmu ani na minutku nenudil. Na druhou stranu musím uznat, že už to nemá takový koule jako Vyvženci pekla. Spaulding tady prostě chybí. Na druhou stranu si myslím, že z toho Rob Zombie vyždímal maximum co šlo. Za mě je tohle pořád slušná jízda které napálím 4 hvězdy. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí snímku jsem nad Zombiem definitivně zlomil hůl, jelikož se jedná o umělecky stagnujícího režiséra, který si evidentně nedokáže uvědomit svou zacyklenost. Pokud patříte k vyzrálejším fanouškům žánru a nepoměřujete tedy kvalitu hororů skrze množství prolité krve, tak vás tato zoufale nenápaditá předělávka The Devil's Rejects těžko může uspokojit. Zombie údajně celý scénář několikrát přepisoval, aby ho vyladil k dokonalosti, leč při pohledu na výsledný produkt pojímám podezření, že se mu jednotlivé verze smíchaly dohromady. Už po deseti minutách například přichází zcela nesmyslný rodinný twist, kdy Zombie nechává zemřít kapitána Spauldinga, ikonického zloducha, který celou sérii de facto táhl, a nahrazuje ho jakýmsi ztraceným příbuzným, o jehož existenci dosud nikdo z Fireflyů ani netušil. Snímek postrádá napětí, místy působí nezáživně a objektivně vzato vůbec nejde o horor. Kdyby se v závěru na scéně znenadání objevil Rambo, tak bych se ani příliš nedivil. Jakožto zdejší žánrový expert tudíž nemohu 3 from Hell doporučit k projekci a uděluji mu prachbídnou jednu hvězdu. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď ich pred štrnástimi rokmi vyvrhli z pekla, boli omnoho zábavnejší a malý deviant v mojom srdiečku im nadšene fandil. Po Spauldingovi ostalo prázdno, charizma postáv je preč, stratili šmrnc a vtip, nemala som komu držať nožíky. Baby je vyložene otravná a navyše pre pani Zombieovú už nastala časová perióda, kedy vizuálne začína robiť česť svojmu priezvisku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gang na konci filmu používá zbraně M4 s RIS lištami. Vzhledem k tomu, že se děj má odehrávat ještě v 80. letech, se jedná o hloupost. RIS lišty se začaly používat u zbraní až ve druhé polovině 90. let. Stejná chyba je i u pažeb těchto zbraní, tento typ se začal používat dokonce teprve kolem roku 2009. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama