Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 10

Recenze (629)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to náš kamarád, zvláštní agent John Hartley. Hezky ho ve vězení přivítejte." Red Notice je prostá zábava, která si neláme hlavu s logikou děje, fyzikálními zákony nebo uvěřitelností příběhu. Chce prostě jenom bavit a já jsem na tu hru přistoupil. Slovní přestřelky mezi Hartleym a Boothem mě spolehlivě rozesmívaly a chemie mezi mnou a Střelcem šla jen těžko přehlídnout. Odháněj jsem od ní všechny ty nadržený chlíváky a toužil jsem, aby věnovala pozornost jen mně. Třeba mě mučila ... ale to jsem se asi nechal trochu unést. No jo, žádný filmový umění jsem nezaznamenal a přesto jsem spokojenej. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

How are we gonna find this egg?I don't know, look for a box that says "MacGuffin"Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén.Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků. Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil. 7/10 ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Typický Netflus. Sice efektní, výpravná a pompézně natočená, ovšem zbytečná, brutálně předražená, sterilní, anemická a těžce dementní pásová pícnina pro hovada o šablonovitě silně iritující alfakrávě, co vytírá světová velkoměsta dvěma bezradně čurákujícími trapáky, osazená přeplácenými instaprimadonami, které lze nazvat herci, jen pokud jste právě vylezli z exkurze na klinice pro léčbu obličejových plegií. Tedy abych zase tolik nekřivdil, Gájen Gejnolds s jeho jedinou naučenou polohou „Dedpůl v jakékoliv roli“ působí jakž takž přirozeně, uvolněně a drží tuhle pičočalamádu pro debily sem tam nějakou tou hláškou jednu hvězdu od nedávné Expedice náctiletý kokot, ovšem prkenný nasteroidovaný žaludohlav, kožená šišolebečná vypušapkovaná židozonka a veškerý ostatní komparz, záměrně vybraný tak, aby je příliš neztrapňoval, to je, spolu se scénářem na úrovni retardovaného čínského kuchaře s jediným receptem na vaření polymerů z hoven, čirá tragédie a vytírání si prdele penězi. Čili nezbývá, než opět zamáčknout slzu při nostalgické vzpomínce na promakané, oduševnělé a vtipné předmileniální kámošfilmy a povzdechnout si nad tím, jaxe tu úspěšně podařilo multimediálním kokotporátům za pár let vypěstovat unifikovanou degeneraci nevkusných konzumních stádových vymaštěnců, na jejichž mlaskavé vykrmování bohatě stačí furtdokolové žluklé pomeje. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velký, drahý, nafouklý nic. Bez nějaké chemie, která je v takových případech naprosto klíčová a také jen s velmi málo vtipnými scénami. Párkrát se zasmějete, ale je to víceméně jen tak z donucení, zbytek je jen málo povedená akce a spousta klišé. Z herců se může Ryan umluvit, ale to je tak asi všechno. Moje maličkost asi zlatou sošku nikdy nezíská a kolegyně Gal jakbysmet. Aspoň se na ní (pořád) krásně kouká. Takže teď budu asi hodně dlouho přemýšlet, jestli vezmu další pokračování. Na druhou stranu za 24 mil USD mě asi zase přemluví;) ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že si tohle Netflix nedokázal více pohlídat. Film měl totiž všechny předpoklady stát se velice fajn a zábavným blockbusterem, jenže k tomu mu chybí jakákoliv svižnost, lehkost a přirozenost. Scénář je děsně laciný a nemůžu uvěřit, že ten film stál skutečně 200 miliónů, ty peníze na tom fakt nejdou až tak vidět. Akční stránka totiž vůbec není oslnivá, některé momenty jsou vyloženě ošklivé (scéna s býkem v aréně) a lokace taky nejsou extra využité. Ve své podstatě film, který neurazí, ani nenadchne, nevadilo mi u toho trávit ty dvě hodiny, ale už teď mi je jasné, že za pár dnů si film vůbec nebudu pamatovat. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Býčia aréna vo filme sa nachádza v meste Antequera, v provincii Malaga. Scény z Bali boli v skutočnosti nafilmované v thajskej zátoke Phang Nga. (MikaelSVK)
  • Mnohé scény, vrátane záverečnej naháňačky či zničenia vysutého mostu v Rusku, odkazujú prakticky na všetky filmy série o Indiana Jonesovi. Pri vstupe do tajných priestorov v džungli v záverečnej časti filmu si navyše Booth (Ryan Reynolds) píska znelku tejto série. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama