Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 12

Recenze (629)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další velkorozpočtový průměrný film od Netflixu. Bohužel to nezachraňuje ani hvězdné obsazení. Film vykrádá jiné snímky a není ani moc vtipný. Začátek je docela v pohodě, ale konec je fakt hrůza. Je tam sice pár slušných akčních scén, ale to nezachrání tu hromadu nelogičností. Dost se cestuje po celém světě a kradou se zlatá vejce. Jako heist movie docela ok, ale jinak hrůza. Ryan Reynolds tu bohužel není moc vtipný a Gal Gadot role záporačky moc nesedne. Rock to bohužel sám nezachrání. Po tom velkém hypu jsem teda čekal asi něco jiného. Na 2ku už kašlu... "Jsme parťáci." ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Enšpígl to napsal výborně. Také jsem měl dojem, že ,,čumím na Indyho 21. století". Nicméně nevím zda to bylo mým rozpoložením a chutí nechat si zlepšit náladu, nebo něčím jiným, ale občas mi dialogy přišly vtipné. Milovníci různých světových destinací budou hýkat blahem, protože z měnění míst v tomto filmu by se zatočila hlava i Hanzelkovi se ZIkmundem. Ale mně to nevadilo. Co chybělo k  dokonalosti ve scénáři jsem já osobně měl vyváženo něčím jiným a tím byla Gal Gadot.  Všechny mé milované herečky devadesátých let už tak nějak jak jen to říci ...odkvetly. A i když má milovaná božská Charlize Theronová pořád vypadá super, přeci jen je to už spíše sexy babička.  Když jsem Gal viděl poprvé ve Fast and Furious, hned mne ten její obličejíček s tmavýma očima zaujal. Pak se ale po ní nějak v tom množství dílů slehla zem. Tady se mi líbila hned od prvního okamžiku a říkal jsem si sakra, kde já jí jen viděl! A pak jsem si vzpomněl na Rychle a zběsile. Její role v tomto filmu mi k ní seděla mnohem víc. Těžko by někdo řekl, že tato Miss Izrael má částečně české kořeny a tři vlastní děti k tomu! Prostě kus krásné ženské, pokud se dnes ještě může ženě vyseknou takováto poklona! Scénář filmu byl easy, ale o to víc měl člověk čas na hlášky a Reynolds byl docela dobře vybraný protipól Johnsonovi. A protože mi to včera prostě sedlo, dávám za 4 vejce! * * * * ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velký, drahý, nafouklý nic. Bez nějaké chemie, která je v takových případech naprosto klíčová a také jen s velmi málo vtipnými scénami. Párkrát se zasmějete, ale je to víceméně jen tak z donucení, zbytek je jen málo povedená akce a spousta klišé. Z herců se může Ryan umluvit, ale to je tak asi všechno. Moje maličkost asi zlatou sošku nikdy nezíská a kolegyně Gal jakbysmet. Aspoň se na ní (pořád) krásně kouká. Takže teď budu asi hodně dlouho přemýšlet, jestli vezmu další pokračování. Na druhou stranu za 24 mil USD mě asi zase přemluví;) ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů člověk očekával mnohem větší průser a přitom se jedná o průměrnou, jednoduchou podívanou. Vše co film nabízí jste už pravděpodobně někde viděli. Výpůjčuje si nápady kde může, u všech Indiana Jonesů, u Mission Impossible, u Jackieho Chana, u Lovců pokladů a mohli bychom pokračovat. I ty lokace jsou už okoukané. Hlavní důvod proč to funguje je Rock a Reynolds, jejich základní šarm a energie. Sice hrají své typické já ze všech filmů, ale tím že jsou spolu to vytváří aspoň něco atypického a bez nich by film vůbec nic nenabízel. Kdo tu bohužel vůbec nefunguje je Gal Gadot, která svou roli zlé, drsné zlodějky nedokáže prodat (Pravděpodobně skrze režiséra, který asi řekl hercům, hrajte své typické role, ale Gadot narozdíl od pánů nic takového zatím nenašla). Film krom pár zabavných sekvencí (Řím, vězení) nabízí spíš průměrné sekvence a scény, které jsou pospojované něčím, co by mělo připomínat příběh. Na scénu s býkem bych nejradši zapomněl. Je to prostě průměr průměrů, ale zabavit se u toho dá, když chcete jen vypnout po práci. Není to nic nutného k vidění, stejně na to každý zapomene do týdne. Až na toho býka, takové hrozné digitální efekty se vrací v podobě nočních můr. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

200 milionový flák Netflixu, který ale vypadá tak na 90, jelikož obří část rozpočtu spolkly hlavní hvězdy. A vypadá to krásně, leč je místy celkem dost poznat, že vlivem pandemie nešlo točit všude po světě, ale jen komplet ve studiu (zajímal by mě původní výsledek). Red Notice pro mě však není příliš zábavný typ blockbusteru, dělá všechno tak líně a odbytě, jakoby na tom nezáleželo a pouze Reynolds s the Rockem to neutáhnou, ačkoliv bez nich by to nemělo už vůbec smysl. Co ale u mě filmu ubralo 4 hvězdičku, tak je fakt, že je to celé až moc cheesy a vážnější tón si neudrží byť jen jednu scénu. Jasně, je to levný výplach, i ten však jde natočit mnohem zábavněji. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Mnohé scény, vrátane záverečnej naháňačky či zničenia vysutého mostu v Rusku, odkazujú prakticky na všetky filmy série o Indiana Jonesovi. Pri vstupe do tajných priestorov v džungli v záverečnej časti filmu si navyše Booth (Ryan Reynolds) píska znelku tejto série. (ČSFD)
  • Na rozbitém padělku vejce v úvodu filmu je vidět obrázek šachové figurky, konkrétně střelce. (Hovadin)
  • Boothov (Ryan Reynolds) čln na Bali má na boku nápis „We're gonna make it, Rose“ (Zvládneme to, Rose), čo je odkaz na film Titanic (1997). (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama