Reklama

Reklama

TY - Série 3

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2021, 8 h 13 min (Minutáž: 43–58 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Love a Joe se vzali, mají dítě a na prestižní adrese ve čtvrti Madre Linda se snaží žít normální život. Jenže zvyk je železná košile. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série: Tento seriál se pro mě stává dalším ošemetným guilty pleasure a tak trochu bych si dala flákanec, že tomu dávám čtyři hvězdy, protože je to přitažené za vlasy každou sérií víc a víc. Obsahem a myšlenkami je to ale pořád celkem na úrovni, řeší se tam otázky vztahu, se kterými se (až na ty vraždy) dokáže divák sžít a mlátí to tam všemi hormony a emocemi. Je to ale na druhou stranu už strašně nereálné a původní nápad a koncept je zcela nenávratně fuč, takže je lepší se sebou ty série už za žádnou cenu nesrovnávat. Jednotlivé strasti hlavního páru už často hraničí se sci-fi, ale asi právě proto si chcete hned pustit další díl. Holt, masová kultura funguje. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Zatímco první řada se držela v mezích uvěřitelnosti, druhá řada kolem té hranice docela umně tančila. Párkrát ji sice přešlápla, ale ještě se to dalo tolerovat. No a třetí řada už je dost daleko za ní. Zejména ve finálních dílech se dějí situace extrémně hloupé a přehnané. Scénář to tak chce, tak to tak prostě bude. A ve všem tom dění překáží Joeovo dítě tak moc, že ho na konci řady radši dají pryč. Pořád to ale většinu času baví a má to skvělou Victoriu Pedretti, takže 3*. Dokáže se YOU v další sérii aspoň trochu uklidnit? ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

rozjezd třetí řady byl sice pomalejší,ale pak se všechno naštěstí rozjede a bavil sem se vlastně poddobně jako u dvojky (jednička stále zůstává nejlepší).Posouvá se to sice ke stále větší sci-fi a Joe je ještě víc mimo než ve druhé řadě,ale má to svoje chvilky a zábavné momenty a jako oddechová show ala light Dexter pořád funguje solidně.Konec byl sice takový zvláštní a svým způsobem překvapivý a ne úplně uspokojující,ale po krátkém přemýšlení sem zjistil,že ani nevím jaký by byl ideální,vzhledem k nutné otevřenosti pro další sérii...70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série you je doslova o lásce, kvůli které by člověk zabíjel, aneb co se stane, když se dva labilní psychopati přestěhují do poklidného předměstí. Byl jsem trochu skeptický, jestli bude mít i třetí řada co nabídnout, ale nakonec se dost povedla a rozhodně je to jeden z těch seriálů, které člověk nebude mít problém sjet za jeden den a který neztrácí pozornost ani v jednom jediném dílu. První polovina je výborná, načež další 2 díly jsou takové zpomalující retardéry, u kterých jsem se bál, ať seriál nesklouzne do stereotypu řešícího jen sex, hádky a vztah hlavní dvojice, ale hned poté naštěstí přišlo závěrečné vyvrcholení, které nebralo ohled téměř na nikoho a šikovně podtrhlo šílenost hlavní dvojky. Body count slušný, příběh poutavý a zábavný a závěr nečekaný - snad jediné, co mi zde nesedlo, byla celá linka s Marianne, ale jinak jsem spokojený víc než dost. Zajímá mě, co přinese další série, no jen aby to už nebylo recyklování stejné věci dokola. Nezbývá, než doufat. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho mi trvalo, než jsem to vzal na milost, ale u posledních 3 epizod jsem si konečně řekl joo, je to pořád ten starý dobrý You, který jsem si tolik oblíbil u předchozích 2 sérií, a zase mě to dostalo. Byť byl fakt nezvyk vidět, že už to není tak vážné jako jednička, a je tam spousta humorných momentů (které byly už ve druhé sérii), a že Love je dost možná větší cvok než Joe, nebo si s ním minimálně může podat ruku, takže jsem pro jeho finální rozhodnutí měl naprosté pochopení - ba co víc, já jsem k němu snad dokonce pocítil dosud netušený záchvěv sympatií, protože ještě v první sérii mi byl vším tím vražděním krajně odporný, a ve druhé sérii jsem si sice říkal, že budiž, už mu víc rozumím, proč dělá to co dělá, ale ve třetí sérii jsem šokovaně zjistil, že jsem si ho nejen jakýmsi zvláštním způsobem oblíbil, ale dokonce jsem se s ním i trochu identifikoval! Finální rozuzlení v 10. epizodě mě tak zcela nadchlo, a měl jsem jasno v tom, že už se nemůžu dočkat další série, protože tohle je prostě tak zábavné a návykové, až to není možné! ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama