Reklama

Reklama

Psí veličenstvo

  • Česko Psí veličenstvo Corgi (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Rex je nejoblíbenějším psem v britském královském paláci. Když ztratí stopu své vyvolené psí dámy, vydává se na dobrodružnou cestu, během které objeví své pravé já a pozná sílu opravdové lásky a přátelství. (Bioscop)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (54)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, postavený na klasických schémach a riešeniach. Ale to nevadí, pretože tvorcovia dokázali využiť dané možnosti dosť šikovne. Jednotlivé psi, z hľadiska charakterov, majú veľký potenciál. Tie však neboli dostatočne využité. Taktiež trochu postrácam viac vydarenejších dialógov a zábavnejších scén. Každopádne, animák (a to nielen vďaka psom) dokáže osloviť nielen mladších, ale aj starších. P.S.: Grafická imitácia „predstaviteľov“ UK a USA je takmer bezchybná! Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milý a pohodový animák, ktorý je tak trochu z iného prostredia, ale funguje to pomerne dobre. Samozrejme dejovo je to príliš detinské, aby sme sa bavili o animáku, ktorý dá niečo aj dospelákovi, ale animácie boli zaujímavé a také trochu iné, a pár krát sa dalo aj zasmiať. Inak ale celkovo len priemerný snímok. Jednu hviezdičku som pridal kvôli kreslenému cameu samotného lorda Trumpa, to sa mi ozaj páčilo. 50 % ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

To se snad fakt ani nedá přirovnat k jednohubce. Teoreticky tu je všechno, co by animák měl mít. Jenže na prostoru hodiny dvacet je všechno tak šíleně z rychlíku, že si člověk sotva stíhá odškrtávat povinné položky pro animovaný film pro nejmenší. Psí veličenstvo je veselé, barevné, pro děti vtipné a i když z toho rodiče vyjdou s několika odřeninami a uzívanou pusou, přežijí to taky. Nic víc, nic míň. Jen kraťoučký animák pro nejmenší, s několika vtipy pro dospělejší publiku. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ten film mě zaujal jen tím, že jsem viděl obrázek, jak si dělá Trump s Alžbětou selfíčko. A tak jsem si řekl, tohle musím vidět. Mohla by to být dobrá dětská parodie na tyhle dva světové státníky. Bohužel parodie byla jen asi prvních dvacet minut, když Trump přijede do Londýna a chová se tak, jak prostě v Británii není žádané. Za to královna Alžběta to byla taková tady roztomilá babča s pejskem a ne to, jak ji známe. No prostě zobrazení státníků tak nějak v dětském duchu a tím to vše jakžtakž ucházející nějak končí. Protože od Alžběty a Trumpa se rázem dostává vyloženě do života malého pejska, který byl vychován coby největší mazlíček, jehož i služebnictvo muselo obskakovat. Pejsek se i přesto rozhodne utéct z Buckinghamského paláce a na ulici poznává úplně jiný život. Možná některým dětem by se to mohlo líbit, ale mě a dokonce ani mé osmileté dceři se tohle nelíbilo. [725. hodnocení, 30. komentář, 52%] ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Animáky mám dosť rád, ale toto bola neskutočná blbosť s množstvom nedotiahnutých alebo trápnych/protirečiacich sa nápadov. Na začiatku sa Rex skoro vždy správa ako arogantný, hlúpy a nevychovaný pes, postupne sa trošku dá do laty. Časť s Trumpom a jeho psou nadržanou fenou je tiež nepodarená. A v útulku to len dotiahli k tragickému koncu: fena Wonder (ak si dobre pamätám) si ho nevšíma do tej doby, než zistí, aký ma pôvod. A tak by som mohol pokračovať ďalej. Proste nezaujalo ma tam skoro nič. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2019 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)

Reklama

Reklama