Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Mě film bavil a nenudil. Čekal jsem tedy pořádnej průšvih, ale film mě mile překvapil. Stejně jako první film, i tento je na oddech a i bez akce se na to dobře kouká. Dolph je v poho a učitelka s kterou se dá dohromady je sympatičtější jež v prvním filmu. Nějaké vtípky jsou zde také. Mě se to líbilo a dávám 75% :) ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

"Táta říkal,že holky mají vagínu..."-převracím oči v sloup díky tomuto rádoby vtipu, který vychází z úst pětiletého děcka,které se snaží dostat do rozpaku drsňáckého Dolpha,který se u toho tváří jak měsíček na hnoji... Pravda je taková ,Že Dolph nemá do čeho píchnout,tak Vás zkusí rozesmát v této komedii,která nese volné pokračování stejnojmenného snímku s Arniem. Vůbec se to nedaří,vůbec to není vtipné a stěží se na to dá dokoukat.Spousta "vtípku",které se objevily v prvním díle zde nefungují a Dolph vyšumí někam do pryč. Když narazím v TV na první díl,tak se na něj podívám.Jestli narazím někdy na tohle pokračování,tak přepínám nebo vypínám.Přemýšlím co bych zhodnotil kladně a napadá mě snad jen ženská role,která slintá už od samého začátku "jakože" nad starým veteránem Dolphem. SLABÉ!!! ()

Reklama

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbina. Lundgren je ale za sympaťáka, co sice tímto komediálním vystoupením díru do světa neudělá a comeback si na stopro taky nezajistí, ale ty dvě hvězdy za snahu si zaslouží. Rovněž se doporučuji zaměřit na okolo pobíhající sexy tmavovlasou učitelku, která se opravdu tváří, jako by ho tam chtěla co nejdříve. Každopádně závěrem mohu potvrdit, že Arnoldův první díl zůstává nepokořen, ale to ani nikdo od dvojky tohoto typu nečekal, že ne? :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy)... Lundgren ve filmu pár úderů rozdá, ale akce je velmi málo a nejde o něco převratného. Lehce zapomenutelný film, který si člověk znovu určitě nepustí. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama