Reklama

Reklama

Rambo: Poslední krev

  • USA Rambo: Last Blood (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct. Do světa zabíjení. Dcera jeho dávného přítele totiž nedbá na výstrahy a vydá se za hranice do Mexika, kde ji unese místní mafie. Únosy dívek pro nucenou prostituci provádí zločinci v Mexiku celkem běžně, v tomhle případě ale měli obrovskou smůlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (854)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je Sám Doma rated R. Chybou tohto filmu je len jeho krátkosť, ešte nikdy mi tak film neušiel. A chyba je že nieje dostatočne rozdelený na keci a akciu. Akcia sa ponechala až na samotný záver, takže na posledných 25 min. Aj keď nie som vyznávačom násilia, páčilo sa mi, že aj keď už nepriatelia vďaka nastraženým pascám jasne zomreli, Rambo ich ešte dorazil cool fatalitami. Páčila sa mi postava novinárky, ktorú hrala Paz Vega a vďaka jej retro účesu ala 80s tomu dodala nostalgiu. Škoda že nedostala viac priestoru, ale to ani nemalo význam. Ešte napíšem, že celkový koniec ma úplne neuspokojil, rozlúčka s filmami o Rambovi myslím si že mohla byť lepšia. Spoiler - som aj rád že Rambo neumrel a nebol to nejaký doják, ale aj tak. Aspoň, že sme a dočkali rekapitulačných spomienkových záberov na predchádzajúce snímky a ten mladícky Stalloneho look mi chýba. Prvý Rambo bol proste úžasný. Inak štvrtý diel mi prišiel viac prepracovaný a aj nápad bol milión krát lepší. Toto bolo ako 96 hodín so Slyom. Každopádne som sa bavil a nedá si mi dať 4 hviezdy. A to nie som vyloženým fanatikom tejto série. R.I.P Juanito Rambo. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Stallone svěřil režii někomu, kdo zatim natočil jenom Moje letní prázdniny? To byla chyba, protože k Pekelný čtyřce to má na míle daleko. I těch osudných 15 minut, kdy konečně začnou lítat údy, je tak nějak bez šťávy a ani je nemám chuť vidět znova. Zkrátka, jak tu někdo trefně pznamenal - takoví lepší seagalovka. Samozřejmě Seagal netrhá hlavy. 3,5* ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem měla Johna J. Ramba ráda a to i přes fakt, že mi zmasakroval tolik soukmenovců, že by to stačilo snad na vyvraždění celé Sapy a blízkých večerek. Jelikož však vím, že jsme občas kromě trhovnictví, trávy ,a oněch večerek, pěkně zvrácený sadistický svině (viz já), tak Ramba plně chápu, že nám během let zredukoval stádo a navíc nejen nám. Přes píču od něj dostali i amíci, rusáci, skorosoukmenovci a nyní mexikánci. Což jasně ukazuje na fakt, že je na čase dát po píči neg...afroameričanům či afričanům. Marně vzpomínám kdy od něj nějaký černý Dikembe dostal přes kokot. A jak dopadlo jeho vyměňování názorů s mexikáncema? Po piči dobře !! Chápu, že se najdou lidé, kteří budou žvatlat, že už to není ono a že Rambo 1, 2, 3 , 4 byl víc Rambovský a akčnější a bla bla bla. Ehm...Víte, lidičky, Sly má občanku a v ní má datum narození léta páně 1946. A jelikož se Vám určo nechce počítat, tak já Vám to napíšu - Je mu 73, během natáčení 72. Takže pokud netrpíte demencí nebo nejste po nezdařilé lobotomii, dojde Vám, že film bude lehce odlišný. V tomto případě se jedná (jak zde pár vnímavých jedinců napsalo) o mix 96 hodin (první hodina a čtvrt) a erkovou verzi Sám doma (cca dvacet minut). Kdy lítají ruce, nohy, hlavy, mozky, střeva nebo Rambo ukazuje, že má srdce na dlani. Každopádně jatka za který by se nemusel stydět ani predátor byly krásná tečka po hledání a nalezení skoro dcery. Film párkrát mocně šukuje a když se rozběhly nejlepší titulky, co jsem kdy viděla, tak jsem začala historicky hystericky brečet, protože každému během těch pár minut dojde, kromě mocnýho dopadu nostalgie, jak měl John J. celej život kolosálně na píču, že si opravdu zasloužil alespoň tu trochu dobra a lásky a že mu kromě houpacího křesla a nových jizev nezůstalo opět vůbec nic než další hromada vnitřních démonů. Málokomu bych přála štěstí. Rambo si ho zaslouží, ale osud je zvrácená děvka, co s Váma holt vždy vymrdá. Úžasně depresivní záležitost až člověk dumá, jestli nemá spáchat sebevraždu dokud není vše relativně v pohodě (čti na píču) než bude pozdě a stane se z Vás vyhořelá troska. Pro fanoušky série Ramba povinnost a ostatní ať taky zvednou prdele a podívají se jak to vypadá, když naserete válečnýho veterána z Vietnamu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní rozlučka s Rambem a ikdyž kritici brblají já jsem skoro nadšen. Sylvester Stallone na to pořád má a jde z něj respekt jak z rozzuřeného býka. Příběhově sice film nepřináší vůbec nic nového a jede v zajeté Revenge šabloně, ale odehrává se naštěstí v nepřijemném prostředí Mexika, které mne zkrátka baví a všudypřítomná špína je zde zobrazená poměrně solidně. Největším plusem je však samozřejmě finální půl hodina, která si bere to nejlepší od Sám doma a Saw a je to doslova přehlídka gore scén, při které pokud ste gurmán, tak budete slintat a potit se. Z Ramba se ve finále stává exploatační horor a větší masakr tu od Evil Dead snad nebyl. ( Při zlomení klíční kosti jsem se cítil fyzicky nepříjemně jak už dlouho ne). Kdo chce hledat chyby si je najde a kdo se chce 90 minut skvěle bavit, tak si film užije. Tohle v kinech chybělo! 85% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mírně nadhodnotím, protože jde přesně o ten typ filmu, který pustíte dceři, když nechce poslouchat starýho tátu... Krutý epilog Ramba má dlouhou, nepřekvapivou expozici, klasické westernové schéma a stárnoucí legendu, která na to ještě pořád má. Přímočaré, úderné. Finále v Johnově tunelu překvapení je řádně krvavé a anihilace zlých mexikanů hřeje u srdce. Srdce... Hehehe. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (25)

  • „Souhlasím se všemi těmi špatnými recenzemi. Ten film je mizerný. Stydím se za to, že je s ním spojováno moje jméno,“ napsal na Twitteru David Morrell, autor knihy, která byla předlohou pro první film Rambo: První krev (1982). (Duoscop)
  • Na Rambově (Sylvester Stallone) ranči lze mimo jiné (vedle kolového rýpadla značky JCB, kolového nakladače značky Bobcat a traktoru značky Belarus) možné vidět i traktor české značky Zetor, konkrétně typ 7745 s typicky bílou střechou. (MartinS96)

Související novinky

Zlaté maliny 2020 – nominace

Zlaté maliny 2020 – nominace

09.02.2020

Tradičně se Zlaté maliny aka ceny pro nejhorší filmy roku udílí noc před Oscary. Letos tomu tak není, pořadatelé se dosud ani nerozhodli, kdy ceremoniál vlastně proběhne, místo toho však dnešek… (více)

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

08.05.2019

Produkční společnost Sylvestera Stallonea (Rambo, Rocky) Balboa Productions získala práva na remake jihokorejského thrilleru The Gangster, the Cop, the Devil, jenž bude debutovat letos na filmovém… (více)

Opuštěný Rambo projekt stále žije

Opuštěný Rambo projekt stále žije

19.10.2018

Sylvester Stallone (Plán útěku, Creed) momentálně natáčí pátého Ramba, který se bude odehrávat v Americe a stárnoucí hrdina John Rambo ve filmu bude válčit s mexickým kartelem. Kdybychom se ale… (více)

Reklama

Reklama