Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokované obyvatelstvo New Yorku děsí série nevyjasněných brutálních vražd. Nemilosrdným zabijákem je záhadný dvoumetrový muž v policejní uniformě. Matt Cordell byl dříve poctivým policistou, který neohroženě bojoval proti zločinu. Po falešném obvinění, se ale ocitl sám ve vězení kde byl nelítostně zohaven a zabit spoluvězni. Nyní se vrací jako zombie a prahne po pomstě. Z hrůzných zločinů je však obviněn vyšetřovatel Jack Forrest, který se i se svou milenkou Teresou vydává po stopě Cordella, aby dokázal svou nevinu... Ve své době velmi úspěšný horor s kriminální zápletkou natočil v r. 1988 William Lustig. V epizodní roli se tu objeví i dnes slavný režisér Spider-Mana Sam Raimi. (Vojcl)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (159)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Matt Cordell a jeho celkem svérázná metoda policejní práce jsou i po téměř 30 letech koukatelný hororový béčko který netrpí ani špatným herectvím, ani lacinejma efektama a ani nudou. Některý vraždy tu policejní brutalitu vytahujou skoro až do černýho humoru (frajer co skoro uteče ale zaparkuje ksichtem dolů v betonu a do rána ztvrdne). Jeden z nedoceněnejch slasherů kterej si zaslouží trochu víc pozornosti. ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Čekal jsem, že příběh bude nic moc ale doufal jsem alespon v brutální a nápaditý vraždy ale ani ty se nekonaly. Jediným pozitivem je tak nakonec jen Bruce Campbell ale i on dostal mnohem menší prostor než jsem čekal. Maniac Cop je pro mě tedy jeden z nejnudnějších zabijáků vůbec. Škoda, potenciál to mělo mnohem větší. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Maniac Cop (už len ten názov!!!) je starý dobrý (s)hit z videopožičovní, ktorý ma záhadným spôsobom minul, keď som bol decko..musel som si to teraz vynahradiť samozrejme:) To čo človek od béčkového akčáku/hororu očakáva tu dostane v plnej miere, skrátka klasické 80roky v plnej kráse-nekráse...Určite to "kvalitnejšie" z daného žánru... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Živě si pamatuju jak jsem jako malej ve videopůjčovně zíral na obal videokazety s ohromným zabijáckým policajtem a v duchu si říkal, že to musí být neskutečná pecka. Nevím jak by na mě film zapůsobil tehdy ale v dnešní době už se jedná o zapomenuté akčně-hororové béčko, kde chybí napětí nebo nějaké pamětihodné scény. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Aj ked rezisera Lustiga a jeho tvorbu nemam az na 1 film /Strycek sam/ prakticky vobec zmapovanu, viem, ze tohoto hororu som sa bal. Temna atmosfera nocneho New Yorku, efektivne mordy a vrazdiaci policajt Matt Cordell. Slusne, a z priemeru sa to rozhodne vyhrabe, na to je Lustig dostatocne zrucny. 76 % ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Během útoku na mladý pár v autě je v horní části obrazovky zřetelně vidět mikrofon. (Corpsegrinder)
  • Ve scéně, kdy Cordell (Robert Z´Dar) v policejní kartotéce mlátí s detektivem o regály, je patrné, že Cordella nehraje Robert Z´Dar, jelikož herec je o poznání menší, ne tak mohutný a má jinou barvu vlasů. (Raziel811)
  • V roli reportéra komentujícího policejní průvod se v cameo roli objevil Sam Raimi. (Raziel811)

Související novinky

Refn chystá další seriál

Refn chystá další seriál

13.10.2019

Režisér Nicolas Winding Refn (Drive, Neon Demon) se chystá opět ponořit do světa televizní krimi. Pro HBO teď natočí adaptaci kultovní filmové série Maniac Cop. Děj se odehrává v Los Angeles, kde… (více)

Reklama

Reklama