Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (233)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak suprovou akční komedii, hlavně s výborným Bautistou, který tu se svým parťákem hláškuje jako o závod a samozřejmě s mým oblíbencem Uwaisem, o kterém jsem ani nevěděl, že zde hraje, takže překvapení jako prase, když se po pár minutách objevil v akci. Suprová jízda, ještě teď mi tečou slzy :o) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co má společného padesátikilový (i s botama) Pakistánec a stotřicetikilový bývalý wrestler? Zpočátku jenom elektromobil, který si těžká váha při svérázné honbě za heroinovým králem stopne a nic netušící exotický řidič Uberu zažije asi nejzajímavější rozvážku svého života. Hlášky mezi oběma nevyrovnanými chlapci jsou třeskuté a xkrát během filmu jsem vyprsknul smíchy, což už se mi u komedie dlouho nepovedlo, tedy doporučuji a hodnotím nadprůměrně....................... moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že Bautistu zrovna moc nemusím a myslím si, že kdyby někdo chtěl natočit hranýho Shreka tak on by byl pro jeho postavu tou pravou volbou. Tady mi ale kupodivu až tak nevadil. Do filmu jsem šel hlavně kvůli Iko Uwaisovi, kterej je tentokrát blond. Ten ale dostal trestuhodně málo času a ze svýho umění nestihl v podstatě nic ukázat. Což trochu zamrzí. Když už ho ve filmu mám tak z toho vyždímám co můžu. Akce nakonec není tolik kolik bych si představoval ale přiznávám, že jsem se nakonec celkem bavil. Sice to není nic co by dokázalo nějak extra ohromit ale i tak se k tomu za čas klidně vrátím. Vtipná, akční oddechovka. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Těžkej průměr u kterého bych dal zhruba 50%. Přiklonil bych se ke třem hvězdám, ale celkový dojem z filmu neuvěřitelně kazí nesympatický a trapný ind. Film je označený jako komedie, ale já jsem se zde ani jednou nezasmál. Celkem se mi však líbil příběh a také bitka na začátku byla propracovaná parádně a proto je mi celkem líto, že si film neudržel tak vysoký standart. Neskončilo to úplnou katastrofou, ale slabota to byla ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku povedená komedie, která jede podle zajeté šablony a nic moc nového nepřináší, ale já jsem se celkem bavil. Nanjiani a Bautista jsou spolu prostě skvělí, jedna hora svalů s IQ 20 a druhý úplně autistický uber driver. Mělo to vtipné prvky, které nejsou zas tak okoukané, za což si film připisuje body (Bautistova operace očí, díky které celý film nevidí atp.). Ke konci to pro mě trochu ztratilo šťávu, ale pořád na kvalitní pobavení stačí. Plusem je "jen" 94 minut filmu, u kterých se člověk nestíhá nudit, a film jede od začátku na plné obrátky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Amo Cortez (Rene Moran) rozbije zadní sklo u dveří Stuova vozu, po akční scéně u doktora Brancha je najednou nevysvětlitelně opraveno. (Zix.)

Reklama

Reklama