Reklama

Reklama

Únos

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Renomovaná advokátka Patricia je vytržena ze svého úspěšného života, když se dozví o únosu svého syna. Ten se objeví o několik hodin později, zraněný a vyděšený. Policii sdělí, že se ho pokusil unést cizí muž, kterého se na základě hochova popisu podaří zadržet. Situace se však zkomplikuje, když se Patricia rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou. (La Película)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery Byl jednou jeden rozmazlený hluchoněmý fracek,který nechtěl chodit do školy jelikož ho tam šikanovaly. Jelikož to nikomu neřekl tak jednoho dne šel za školu a ztratil se takže ho našla policie a ptala se co se mu stalo a neřekl to ani tam tak přišel s historkou, že ho někdo unesl. Film má 2 dějové linky jedna s tím klukem a druhá později s jeho matkou ,která se mstí a vymkne se jí to z rukou. První linka je slabá jak čaj ideálně do televize na Čt 1 a druhá vypadá jak dražší verze Kobry 11 s prvky sci-fi (za tak omezený čas by neměla šanci takový plán vymyslet) 60 procent celkově doba kdy Španělé točily kvalitní horory a thrillery je hold pryč bohužel. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Scénárista Oriol Paulo má na zamotané příběhy talent a já mu vždycky rád podlehnu. Ovšem v tomto filmu až na tým vyšetřovatelů a Macarenu byl šílený casting a celkově mi chyběla ta španělská preciznost scén jako například v excelentním Contratiemto. Jinak film solidně utíká a na konci jsem znovu jak už to bývá u Španělů zvykem koukal jako puk a konečný twist vůbec neodhadl. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nemá to to kulervoucí infarktové napětí jako ostatní Paulovy scénáře, ale pořád ještě to je parádní detektivka, kde se toho děje hodně a závěr se tušit nedá, i kdyby se člověk snažil sebevíc. Psal jsem to už mnohokrát - Španělé jsou nejlepší filmaři na světě a jejich styl mi sedí jako prdel na hrnec. 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Oriol Paulo" dal pentelkou na papier nejeden takmer dokonalý scenár (Los ojos de Julia, Contratiempo, El inocente). Je akýmsi Xavim vo filmárskom biznise v Španielsku, pričom toto je jediný jeho pokus, s ktorým som doposiaľ nemal dočinenia. Vo výsledku ako takom, človek nespokojný byť nemôže. Má to atmosféru, má to twisty a rozuzlenie, ktoré milo prekvapí, no čuduj sa svete, nemá to takú silu ako všetky jeho doposiaľ natočené snímky. Dôvod je prostý. Nie vždy všetko čo vyzerá na papieri, bude dobre vyzerať aj v reále. Nuž ale, toto nie je jeho vizitka .. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Smrdi to filmami americkej proveniencie, no zasadeny je pribeh do realii Spanielska. Uniesli jej syna - hm, napokon som sa dozvedel ze to nebol unos, harant si vsetko vymyslel a do skoly nechodil, bud sa mu nechcelo alebo ho tam sikanovali ... kazdopadne Mar Targarona je dalsia zenska zo Spanielska, ktora sa snazi prerazit filmami.  a Nema  na to  50 % ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama