Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako cením to, že z filmu je cítiť, že nad tým scenárom niekto fakt sedel, rozmýšľal, zakonponoval tam posolstvo a nebol to prvoplánový výplach. Na strane druhej, trochu trvalo kým sa divák dostal do obrazu a kým zadefinoval, čo to má vlastne byť. Či komédia, či krimi, či udepkárený úlet. V konečnom dôsledku je to prienik všetkých troch. Po dejovej stránke veľmi zaujímavé a dôveryhodné, skôr tu zlyháva remeselná stránka. Trochu to vyťahuje obsadenie, ale väčšinou nemajú čo hrať. Páčilo sa mi ale to, že po dlhej dobe je tu konečne niečo nové, nový námet, nový príbeh. Kľudne by to mohol byť taký odľahčený seriál, trochu akčnejší Kameňák. Za ten námet a inovatívnosť 2 z 5 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani naprosto luxusní, prvotřídní herecké obsazení a můj dlouhodobě nejoblíbenější český režisér neposkytují záruku kvalitního filmového zážitku. Shrnul bych to asi tak, že do scény na čerpací stanici to vypadalo velmi slibně. Pak šel celý příběh dolů a dolů až do úplných hlubin pekelných. Pokud z toho kápne nějaký Český lev, tak nanejvýš za šílené účesy Oldřicha Kaisera a Matěje Hádka. Tak snad s Vladimírem MIchálkem ještě někdy přijde nějaký podobný skvost jako Babí léto nebo Je třeba zabít Sekala.... ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od včerejška se mi to v hlavě nijak nesrovnalo a stále nevím, co si mám o tomto díle myslet. Sem tam se sice objevil náznak, že je to myšlené jako komedie, ale k smíchu to ani v těchto momentech nebylo. Zbytek bylo jen sledování sestavy výborných herců, kteří se ocitli v něčem, co nemá hlavu ani patu, a s tím nic nenadělali. Při váhání mezi jednou a dvěma hvězdičkami, jsem přihlédl k pěkným obrázkům Martina Štrby, ale jinak to byla fakt bída (30%). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vtipný scénář, kulhavá režie. 1) Hezký námět ztratil po půlhodině na tempu, a to tak, že hodně._____ 2) V parádním hereckém obsazení mě zaujali 64letý Oldřich Kaiser, 44letý Matěj Hádek, jehož skvělé tělo mám stále před očima i jeho bratr 37letý Kryštof Hádek (všechno členové falešné URNy). ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak to je ten Michalek co natocil Sekala a Babi leto? Posledni tri jeho celovecerni filmy napovidaji, ze z tohoto, kdysi nadejneho rezisera uz nic zasadniho do nasi kinematografie nevznikne. Pak se divak docte, ze na scenari pracovali dva lide tri roky... Takovy profesni pokles by mu i Hrebejk mohl zavidet. Skoda, takove herecke obsazeni by si zaslouzilo alespon trochu hodnotnejsi snimek. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle rozhlasové hry „Benzína Dehtov“, za kterou získal Petr Pýcha druhé místo v dramatické soutěži Českého rozhlasu o původní rozhlasovou hru. (Olík)
  • Film Úhoři mají nabito podpořil Státní fond kinematografie. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno