Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

K ději se nevyjadřuji, páč ten vůbec nestojí za řeč, ale vážně se divím, jak někdo může považovat Lopézovou za krásnou. Za a) v 99% případů hnědé oči srážejí ženu přinejlepším do šedivého průměru, a Lopézová mezi to jedno šťastné procento rozhodně nepatří. Za b) její vlasy odbarvené na blond skutečně náramně, náramně ladí k její výrazně tmavší, typicky bronxové pleti. Za c) nevím, co je hezkého na velkém zadku a malých prsou. Navíc, 75% žen je bohužel obdařeno podobně, takže po dnu stráveném v práci a na ulici má člověk nakoukáno tolik, že poslední, co ještě chce, je koukat na tyhle typy večer v televizi. PS: Nehledě na vzhled, Lopezová je divná i jinak. Si tomu svýmu záhadnýmu milenci stěžovala, jak v noci cítí "kulky na prsou". Znám ženy, kterým to nejen nevadí, ale dokonce se jim to i líbí a vyžadují to... ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí. J.Lo, jedna z mých nejneoblíbenějších (ne)hereček předvádí opravdu neuvěřitelné přelivy mezi tvrďačkou a skutečně romantickou a citlivou duší. Celý děj je zřejmý po prvních asi 5 minutách a to tajemno, na které si celý film hraje, je jen uměle vytvořená mlha, aby ho vůbec bylo čím naplnit. No a o konci raději pomlčím. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Na mňa konkrétne tento film urobil dojem :) Páčil sa mi príbeh, tiež tempo, absolútne nemám nejaké extra výhrady. Nie je to trhák, ale malo to zaujímavú atmosféru, ktorú určite podporili aj herci. Jennifer mám rada, čiže páči sa mi v každom filme a James Caviezel je krásny muž :) Čiže Jennifer a Jim = skvelé :) Jednoducho nemám výhrady :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Policajt to v Americe nemá snadné, pokud jde o ženu, je třeba to ještě znásobit. Luis Mandoki byl vždycky plačka, a tak nějak ho napadlo, že o další variaci na téma, jak se ona a on našli, diváci určitě stojí. Jennifer Lopez je drsná policajtka se šrámy na duši. James Caviezel je samotář bloudící v dlouhém kabátu po nočním Chicagu. A koná dobré skutky. Buch a bác a je tu romance, která se navíc tváří, že jde o něco neobyčejného a neotřelého. Opak je pravdou. Tvůrci předhodí pár návnad, ale vesměs s nimi nepracují a nikam tuhle červenou knihovnu neposouvají. Prostě jen k závěrečným titulkům. Ještěže to rodačce z Bronxu aspoň sekne. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policistka Sharon Pogue (Jennifer Lopez) při jednom zásahu u smrtelné autonehody zachrání život mladému muži. O rok později, aniž by si ona či on uvědomovali, že se již setkali, se potkají znovu, a tentokrát on (Jim Caviezel) zachrání život jí. Je to všechno jen dílem náhody nebo zaúřadoval osud? .. Škoda první pěti minut, protože celou záhadu divákovi autoři prozradí předem, a pak jsou oba ústřední hrdinové tak trochu za blbce, že si ani jeden z nich ono setkání nepamatuje. Takže chudák divák jen čeká, kdy konečně procitnou, vzpomenou si, vezmou se a budou spolu šťastně žít až do konce života :) Takhle jednoduché to ale není - to by asi na celý film nestačilo, tak pro jistotu ještě ona řeší problémy se svojí rodinou (asi hlavně proto, aby se mohla jemu sem tam vyplakat na rameni). Spíše než příběh mne ale zaujaly herecké výkony - ač většina zpěvaček ve filmu působí tragicky, tak J'Lo to prostě sluší, a s Jimem Caviezelem tvoří docela příjemnou dvojici... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno