Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

ewus 

všechny recenze uživatele

Neviem celkom co tymto basnik chcel povedat ale mne to pripadalo mierne pritiahnute za vlasy. Niektore rozhovory boli na mna az prilis z cesty a urcite zabery alebo pohlady (najma Jamesove) boli taktiez odveci a trochu nepochopitelne. Cely film som mala Jamesa za psychopata a Jennifer za zufalu zensku, ktorej je jedno s kym sa dala dokopy. Podivuhodne stretnutie tychto dvoch, zaujem z oboch stran, snaha pomoct jeden druhemu a nakoniec stastny koniec ako keby nic ma celkom vyviedol z miery. Snad asi ukazka toho, ze aj ked stratite vsetko co mate a ste uplne na dne je stale este sanca, ze sa objavi ktosi, kto vas z toho dostane a kto vam opat ukaze, ze na tomto svete zohravate aj vy dolezitu ulohu. Myslienka pekna a pre mnohych dufam povzbudzujuca (tak ako pre mna) a preto 2 hviezdicky za nevyspytatelnost osudu a happy end aj ked realita byva bohuzial uplne ina. ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí. J.Lo, jedna z mých nejneoblíbenějších (ne)hereček předvádí opravdu neuvěřitelné přelivy mezi tvrďačkou a skutečně romantickou a citlivou duší. Celý děj je zřejmý po prvních asi 5 minutách a to tajemno, na které si celý film hraje, je jen uměle vytvořená mlha, aby ho vůbec bylo čím naplnit. No a o konci raději pomlčím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takový divný filmeček jen co je pravda. Jennifer Lopez byla sexy i v policejní uniformě, ale tady mělo jít především o samotný dramatický příběh, který se místy neskutečně zadrhával. Dokonce to mělo ze startu i zajímavou atmosféru, ovšem postupem času se všechno tak nějak zabalilo do romantického hávu, bez kterého bych se klidně obešel. Přece jenom jsem očekával akčnější podívanou a lepší výkon Caviezela – ten se tady zrovna moc nepředřel. S odřenýma ušima tomu dám průměr. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Luis Mandoki /Kdyz muz miluje zenu/ natocil nudny a podpriemerny film, ktorom exceluju dvaja herci, co vobec nevedia hrat, a to James Caviezel /Umuceni Krista - inak je to herecke drevo na pohladanie, ten nezahra nic/ a druhe herecke drevo sa vola Jennyfer Lopez- ta je na tom podobne ako Caviezel, ak nie este horsie. No a tak vznikol tento podpriemerny paskvil. Dejova linia je slaba a nevyrazna, po hereckych vykonoch ani chyru ... no dopozeral som to ledva, ledva. Fakt ako, taketo filmy radsej nie : 30 % ()

Simako 

všechny recenze uživatele

No sladáček, ale co! Jennifer je sice hezká žena, ale prachbýdná pseudoherečka! Začátek mě trošku zmátl, myslel jsem, že to bude dobrý film, bohůžel:)) Mimochodem, jestli tohle je nejsexy zadeček, tak já ten svůj můžu půjčit, tak co "halyvůde"! Za dva:) Mimochodem ten James Caviezel, ten to taky hral moc pekne, to byla hruza!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama