Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

elanius 

všechny recenze uživatele

(82/2018) / Baymax 2.0 s o triedu slabšími postavami a príbehom. Nie je to úplne marný animák, chvílami všetko šlape tak ako má, tempo a kvalita sa ale prekvapivo rýchlo mení. A bohužial akurát záver bol tá slabšia časť. Inak potešilo ako v druhej polke filmu zahrali tvorcovia aj na docela temnú notu. (6/10) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Sakra tak tohle mě fakt bavilo a srovnání s Big Hero 6 se opravdu hodí. Krásná animace, úžasné postavy, luxusní humor a klasický příběh jo tohle je prostě  Next Gen. Velká škoda že zatím je tu jen 70% a také tak málo hodnocení konkrétně 435. 97% ---10/10 IMDb ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Asijské anime,ať se již jedná a Japonsko či Čínu, mě zatím nikdy nezklamalo a Nové generace není výjimkou. Film bych přirovnal k Velké šestce, zvláště příběhově. Ale přesto, že jsem něco podobného již viděl, tak to na kvalitě tohoto filmu nic neubírá a Novou generaci si řadím mezi únikovky, když budu muset něco pustit dětem a budu se muset dívat s nimi. :-) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak dlhy úvod do animovaného filmu som ešte asi nevidel. Next gen, radšej takýto názov, tento činsky ktorý je na databaze je fakt na smiech. Je filmová rozlúčka s netflixom. Netreba zabúdať ani na netflix filmy ktoré sú poväčšinou v anglickom znení. Ale niektoré filmy a hlavne animáky majú aj Český dabing. Tento ho mal a bol zaručene podarený. Ale dej bol až príliš nudný a nápad ukradnutý veľkej šestke. Ktorá bola jednoznačne lepším animovaným filmom. 3* ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Dosť stupidný príbeh. Jediné, čo tam stojí fakt za zmienku je charakter a priateľskosť toho robota. Inak prehnané chovanie snád každej postavy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příjemná animace a stylizace, ovšem scénář není schopen vstřícně podat očekávaná klišé o přátelství, toleranci, bla bla. Nejzábavnější postava paradoxně pes. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Hybridní atmosféra Asie a Západu nefunguje a působí spíše rušivě, stejně jako "japonský popík" titulkové úvodní scény...Obsahově slepenec a plagiát...Jako navztekaná prebubertální dívka s fialovými vlasy a vztahem k anime, bych to ocenil asi více... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dospelejší animák ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Nosná myšlienka je dobrá a dcérka si pri jej vysvetlení a vlastnom počínaní a viacerých rozhovoroch doteraz aj poplakala na chvíľku (má 8 rokov). Pekná animácia aj keď nie svetoborná, slušné postavy. Celkom fajn záber na Netflix. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Je to už spíš pro odrostlejší děti, ten závěr tady je docela solidní rubačka s ultimátním robo-záporákem, ale celkově mám z toho dojem, že to je jen Baymax na steroidech (akorát ne tak zábavný). 6.5/10 ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejnesympatičtější postavu ve filmu Next Gen získává... ...všichni! Příběh hitleroidního fracka a přecitlivělého robota-zabijáka ve mně zahýbal žlučí namísto city. Celé to zčásti zachraňují nařachaná verze Steva Jobse a zfanatizovaná matka, kteří nám krásně ukazují, kam svět, ve kterém dostáváte elektroniku a s ní spojené služby zdarma, spěje. Snad to v někom vzbudí alespoň trochu kritického myšlení. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Velmi milý animák, který se nijak nesnaží zaujmout dokonalou animací. Líbil se mi celý titulkový začátek, který nám v obrázové (částečně kreslené, částečně animované) formě ukazuje dospívání malé holčičky v dospěljší verzi rebelky. Moc zajímavé. Ocitnem se ve světě budoucnosti kde všechno je robotizované, auta umí létat a bez robotů se zřejmě ani nevyserete. Holka extra roboty ráda nemá, což je problém, když na vás mluví i miska na jídlo nebo poštovní schránka. Najdete tu dost vizuáních zajímavostí a scének z různých filmů. Třeba honička na dálnici ve stylu "Já robot" nebo propad do ůplného spodku města ve stylu "5 Elementu" Robot mi hodně připomínal zase Baymaxe z "Big hero 6" Najdeme tu samozřejmě i partu debilů z hlavní krávou nepříjemnou jak vřed na prdeli. Holka a robot se musí potkat protože jinak by to nebyl animák že :) Vyděděnec a podivínka - vždy dobrá dvojka do nepohody. Nezbytnou součástí je i záporák. Ten chce jako každej pablb moc a blabla .... Na pomalu 2 hodinový animák se tu děje dost věcí které nenudí, což je skoro jako zázrak. Je to animák, takže tu nahdete spoustu barev, dětského humoru ale i dost pochmurných částí ale pořád je to animák cílený na děti. Zlý roboti, bitky ve stylu wrestlingu, odhalení záporáka (fakt hodně velké) konec jako z animáku - ups :) Prostě stejně jako před x lety nastoupily hodně kvalitní Úžasňákovi, tak nastoupil i hodně slušný Next Gen. Za mou - pořád ještě - dětskou duši 4 hvězdy bez přemýšlení. Jen mě hodně moc zarazilo že animák byl z titulkama bez dabingu, což je u animáku dost zvláštní. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco podarený veľkolepý animák, pripomínajúci mix marvelovky a Bit Hero 6. Nehrá síce vlastnými pravidlami a funguje dosť predvídateľne, no napriek tomu pobaví. ()

kATa.JSK 

všechny recenze uživatele

Krásný animák z budoucnosti, kde lidé potřebují ke svému životu roboty více, než je zdrávo. Můžete se s nimi dívat na televizi, udělají vám masáž nohou nebo za odučí hodinu ve škole. Hlavní aktérka filmu má této situace po krk a roboty pohrdá. Vše se změní ve chvíli, když pozná “přítele”, který by se radši zničil než aby poslední vzpomínku na holčičku ze svého harddisku vymazal. Film chvílemi připomíná Big hero 6. Téma roboti vs. lidstvo mě vždy baví a v této pohádce je spoustu otázek k zamyšlení - zneužití technologie pro ovládnutí lidstva, posedlost vlastnit nejnovější technologie, nechat se jimi ovládat a zapomínat na vlastní rodinu. Chvílemi velmi silný animák. Nádherně vizuálně zpracovaný, ale občas ztrácel na tempu a na závěrečné ukápnutí slzy nestačil. I tak, ale skvělá podívaná. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Prdeneme tam 5, protože to byl zase animák s posláním a opět dospělej a tohle Netflixu jde fakticky dobře, animovaný filmy tam sází velice kvalitně! Taky chválím, že vizuálem a různými replikami to připomíná Blade Runnera, což se prostě cení!!! ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Co se týče postav, děje a příběhu značne neoriginální animák (však je to taky made in China, že :). Naopak velmi originální i zábavné bylo zobrazení robotizace dohnané ad absurdum, kdy třeba i jednorázový kelímek s nudlemi je vlastně robot. Bohužel hlavní hrdinka nabyla moc sympatická, robot byl okopírovaný Baimax z Big Hero 6 a jejich motivace byli hodně často podivné. Ale pokud se Vám líbili filmy jako Astro Boy, Big Hero 6 nebo Wall-I tak se budete bavit náramně. 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvý film, vysielaný (ale nie sám vyrobený) na Netflixe, ktorý je najviac pozerateľný a „paradoxne“ je to animák. Celovečerný animák, ktorý môžem odporúčať nielen mladým ale aj veľkým. Hneď úvode vás to dostane a vďaka sympatickému robotovi to už ide samo. Najviac však ma bavili scény, kde bol preložený jazyk, ktorý „rozpráva“ pes (tí, ktorí sa na to pozrú, budú rozumieť tejto poznámke). Inak samotný príbeh a to, čo sa snaží povedať, nie je nová vec. Avšak celé to servírovanie bolo dobre vymyslené, nehovoriac o načasovanie, hlavne keď si zamyslíme nad tým, že sme na konci roku 2019 a kam sa dostali technologické vedy. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

Reklama