Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

maddy 

všechny recenze uživatele

Prakticky typický Lindelof (The Leftovers, Lost) - tisíc otázok, žiadna odpoveď a mňa už skutočne nebaví mu dávať znova šancu len, aby mi v deväťdesiatej šiestej sérií konečne priniesol nejaké ozrejmenie. Seriálový Watchmen tak predstavuje síce potenciálne zaujímavý svet, ale čo z toho, keď divákovi nie je počas celej prvej hodiny predložené ani jedno vysvetlenie kto je kto, aké sú vzťahy medzi postavami, čo sa to vlastne deje a ako tento svet funguje. Komixu znalí diváci sa zorientujú možno lepšie, ale vzhľadom na, že z toho HBO chce mať ďalší seriálový hit, tak týmto prístupom si masy jednoducho nezíska. Vo výsledku tak priemerný pilot, ktorý ma viac unavil z toho, že mám zase dlhé hodiny čakať na čoby len jedno vysvetlenie, namiesto toho, aby som si seriál užíval od prvej minúty. Nie, ďakujem Lindelof, už viac neprosím. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damon Lindelof... co víc si můžu přát. Toho chlapa žeru a jeho předchozí seriály Lost a Leftovers mě dokázaly okouzlit takovým stylem, že to nedokáže jen tak někdo. Jeho styl se přiznám miluju a Watchmeni mají úžasný náběh, který bude zajímavější a zajímavější... o tom nemám sebemenší pochyb. Už teď z toho nemůžu spustit oči. HBO zase dokazuje svoji velkou kvalitu, jakou mají, co se týče produkce. Strašně dobře se na seriál kouká. No a ten skvěle podmanivý soundtrack nemá chybu. Extrémně se těším na zbytek a nemůžu se dočkat, co dalšího předvede Lindelof. P.S. Ačkoliv jsem jako fanoušek Zacka Snydera stále neviděl jeho filmovou verzi, tak i tak jsem si zde všiml odkazu na jeho film a zajímalo by mě, jestli se jedná o pokračování jeho filmu. :-) BTW komiks Alana Moora je mistrovské dílo. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK... film znám, komiks ne. Takže úvod do “nového světa” mi přišel celkem odfláknutý. Proč prší kreveto-medůzy? Jako ono jsou dva tábory? Proč je tam Adrian Veidt? Proč vypadá policejní vznášedlo jako vznášedlo Nite Owla? Nebo vysvětlit co je “redfordovné”. Ani prd. To mi vadí. Vyvažuje to hromada známých tváří (až mě to prekvapilo) a odpovídajíci PG zařazení. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Watchmen: Legacy. Lindelof jde logicky jedinou možnou cestou, takže na původní Watchmeny i Minutemeny pouze vzpomíná a buduje svůj vlastní svět, který zákonitě spouští ideologická stavidla současnosti, přičemž stíhá být plně moderní, i přísně retro. Že to koncepčně působí jako nová řada Leftovers, nepřekvapí, překvapí ten okolní hejt, který je ve své argumentaci takový… roztomilý. PS: Hudba to posouvá minimálně o dva levely nahoru. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindelof mi po Cowboys & Aliens, Premetheusovi (Lost radšej rátať nebudem - musel by som na ARO pre zlyhanie orgánov s permanentnou sračku s grcaním) dojebal aj môj najoblúbenejší comics. Snyderovi Watchmeni boli pre každého, ale "doba sa zmenila" ako spieva Dylan v úvode filmu - nech žije korektnosť s Planétou O-PÍČ! Veď čo by to bolo dneska za produkciu, keby sa nespomenulo lynčovanie negrov alebo židov?! Chýbal mi tam už len Black Panther a jeho "Waka-waka-wakanda forever"! Lindelof je proste taký showrunner jako ja kozmonaut! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama