Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškolačka Kelly Van Ryanová okatě nadbíhá světáckému školnímu poradci Samu Lombardovi. Nakonec se vetře do jeho domu, odkud však zanedlouho uteče. Její matka další den ohlásí na policii, že Lombardo její dceru znásilnil. Detektiv Ray Duquette a jeho kolegyně Gloria Perezová dívku vyslechnou a jsou přesvědčeni, že si všechno vymyslela. Zpráva o znásilnění se však rychle rozkřikne. Sam přijde o práci a otec jeho milenky Barbary mu zakáže stýkat se s jeho dcerou. A tak si najme pokoutního právníka Kena Bowdena, aby ho hájil. Svými milostnými pletkami se netají, trvá však na tom, že zásadně nespí se studentkami. Detektivové navštíví vzpurnou studentku Suzii Tollerovou, která bydlí v přívěsu za městem. Ta jim poví, že ji Sam Lombardo také před rokem znásilnil, a na základě její výpovědi je zatčen. Soudní jednání pro něj zpočátku nevypadá nadějně, potom však Bowden tvrdě přitlačí na Suzii, která přizná, že to nebyla pravda. Navíc prozradí, že Kelly si vše vymyslela, aby se pomstila za to, že ji odmítl. Výsledkem procesu je mimosoudní vyrovnání, které Samovi vynese osm a půl milionu dolarů odškodného. Sam opouští město a v zapadlém motelu se setká s oběma dívkami... (TV Nova)

(více)

Recenze (307)

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film klame tělem tak dobře a nenápadně, že opravdu není problém jeho hrátky přijmout a užívat si tu hrdě proklamovanou béčkovost a evidentní nadnesenost - místy se to možná tváří vážně, ale to je jenom kamufláž pro nehorázné scénáristické blbnutí, které brát vážně nelze, což jen podtrhuje absurdně gradovaný závěr, jenž mi osobně ani nevadil (hlavně postava Billa Murrayho to dokonale 'zabíjí' a vyloženě na diváka šibalsky pomrkává). A vedle výborných mužských protagonistů se tu navíc promenáduje diva Denise Richards, která si střihá jednu z nejžhavějších filmových rolí a pokoj mužského diváka dokáže svými výstupy proměnit v saunu - čímž nechci nijak shazovat Neve Campbell, která je rovněž zatraceně přitažlivá. Pro určitý okruh diváků jasný kult. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Šílená hovadina. Mohl to být sice sympatický thriller, jenže pod pojmem dějový zvrat si představuju jeden na konci filmu, ne dvacet v jeho průběhu. Jen pro představu. {{SPOILER}} 1 je obviněna z toho, že znásilnila 2 a později i 3, jenže se ukáže, že to není pravda a 2 s 3 to na 1 jen ušili. Vzápětí se ale ukáže, že celý případ byl jen léčkou, aby 1, 2 a 3 dostaly peníze od 4, což je máma 2. 5 a 6 začnou něco tušit a snaží je 1, 2 a 3 dostat. Jenže pak záhadně zemře 3 a v zápětí 5 zabije v sebeobraně 2 a je vyhozena z práce. Ale už o chvíli později, se dozvídáme, že v případě 5 nešlo o sebeobranu, nýbrž to, že celou dobu spolupracuje s 1. 1 a 5 tedy mají všechny peníze a vyjedou si na loď. Tam pro změnu 1 zabije 5 a ukáže se, že 3 vlastně nikdy nezemřela a jedem zabije 1... zvláštní film, že? Ale když už nic jinýho, má to sympatický obsazení :-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale tak to já tento film můžu. Tedy hlavně tuto jedničku – další pokračování už jen dost kopírovali. Pointa příběhu i všechny ty dějové zvraty byli rozhodně zajímavé – leč v některých fázích i dost překombinované. Zábava to ovšem byla, protože jak Neve Campbell tak Denise Richards byly zatraceně sexy – zvláště pak druhá jmenovaná. Ani jejich mužští protějšci si nevedli vůbec špatně, ale mé oči patřily hlavně přítomným dámám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Typický deväťdesiatkový neo-noirový triler, tentokrát však len s jemným nádychom erotiky. Bohvie odkiaľ stredoškolský učiteľ berie peniaze a prečo je tak extrémne populárny u žien, ale podobné logické nedostatky nepovažujem za chybu. Film je však až príliš zakotvený vo svojej dobe a tak jeho neustále zvraty dnešné publikum nemajú šancu prekvapiť. Určite ale prekvapia tým, že v samotnom závere sa už zbytočne všetko prekombinuje. McNaughton a Kimball nedokážu svojmu dielku dodať tú správnu noirovú atmosféru, čo je veľká škoda. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když se v souvislosti s nějakym filmem mluví hlavně o tom, jaký tam jsou erotický scény, obvykle to znamená, že zbytek filmu nestojí za řeč. V tomhle případě to neplatí. V první polovině se to tváří jako celkem obyčejný drama o falešnym obvinění ze znásilnění a já už jsem si pomalu začínal myslet, že asi fakt nejzajímavější na celym filmu budou kozy Denise Richards. Ale od půlky se to rozjede a následuje jedno překvapení za druhym. Možná je to zamotaný až moc, ale já mam prostě rád filmy, u kterejch se děj nedá jen tak lehce odhadnout. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Pracovní název filmu byl Sex Crimes. (Chatterer)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama